Programări +4 0799 110 383

Tratament

Întrebări:

Tratamentul realizat cu aparatul Venus Legacy este non-invaziv și nedureros. Pacienții care l-au încercat l-au comparat cu un masaj spa cu pietre fierbinți. În funcție de zonele de tratament, procedura durează între 15 și 90 de minute. După doar prima ședință, veți observa o îmbunătățire a structurii pielii, iar rezultatele încep să se contureze pe măsura avansării ședințelor.

Tratamentul Venus Legacy este potrivit pentru oricine dorește reducerea celulitei în mod eficient și fără durere și tonifierea intensă a zonelor cu piele flască. Venus Legacy rezolvă probleme complexe ale corpului, pentru care sportul sau dieta nu reușesc să ofere o soluție. De asemenea, procedura devine o alegere foarte bună pentru mămicile care au încheiat perioada de alăptare și doresc să revină la silueta dinainte de sarcină. Tratamentul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

În cazul în care ești în căutarea unei proceduri noninvazive, fără durere de remodelare corporală și reducerea celulitei sau îți dorești să îmbunătățești aspectul pielii din zone precum gușă, brațe, abdomen, fese sau față și, deasemenea, ești nemulțumită de rezultatele obținute prin sport și dietă, atunci Venus Legacy este răspunsul!

Nu ai găsit răspuns pentru întrebarea ta? Te invităm să ne scrii întrebarea ta mai jos:

[recaptcha]

Plata in rate