loader image
Skip links

Agenții poluanți

Agenții poluanți sunt toate lucrurile moarte ce ne înconjoară și nu ar trebui să intre în organism deoarece îi provoacă daune. Ei pot invada corpul prin aerul respirat, mâncăruri, băuturi sau produsele purtate pe piele. Sistemul imunitar îi detectează și începe să lupte împotriva lor. Deși de multe ori nu apar iritații pe piele dacă e să ne referim la cosmetice, nu înseamnă că nu sunt dăunătoare. Este doar o luptă câștigată de sistemul imunitar. Dar… până când?

SOLVENȚII sunt compuși dizolvanți. Apa este un solvant care dă viață, dar cei mai mulți dizolvă grăsimile și sunt periculoși deoarece grăsimile formează peretele membranei celulei, în special a neuronilor. Cel mai dăunător este BENZENUL care atacă timusul, distruge sistemul imunitar și provoacă SIDA. Urmează apoi PROPANOLUL care atacă ficatul și cauzează cancer oricărui organ intern, XILENUL, TOLUENUL, METANOLUL, METILEN-CLORURA și TRICLORETANUL.

Este o mare diferență între cuprul din carne care este esențial în alimentație și cuprul anorganic din care este produsă o plombă. Acesta din urmă este cancerigen. Din nefericire, metalele sub formă anorganică sunt cele care pătrund în mediul înconjurător. Nici aurul sau argintul nu sunt mai prejos deși nu sunt chiar atât de dăunătoare ca și cele menționate anterior. Cu toate astea, nu ar trebui să avem niciun fel de metale în stare pură în organism.

Printre alte metale toxice putem aminti plumbul si cadmiul din plombele lipite și galvanizate, nichelul și cromul din lucrările dentare și produse cosmetice, precum și aluminiul des folosit în industria alimentară.

Descoperite din timp, metalele grele pot fi eliminate din corp mai repede prin intermediul tratamentelor de la Transilvania Healing Centre. În funcție de ce metale grele au fost găsite, vechimea și cantitatea din corp, specialiștii noștri pregătesc planul de tratament. Bineînțeles, totul începe prin a renunța la ele, sub o formă sau alta.

Pentru mai multe informații ia legătura cu noi chiar acum.

Agenti poluanti

Agentii poluanti

Pentru mai multe informații, accesează pagina de servicii sau ia legătura cu noi chiar acum.

Leave a comment