Programări +4 0799 110 383

Alergii

Intoleranța la drojdie

Drojdia se găsește de obicei în PRODUSELE DE PANIFICAȚIE: Pâine Croisante Cozonac Batoane Brioșe Alte produse: lipie, pâine naan, rondele de cereale expandate, crackers, Pâinițele nu conțin drojdie, dar este nevoie să verificați întotdeauna ingredientele. Drojdia se găsește și în: Băuturi: bere, cidru, vin, sucuri acidulate Sosuri: soia, oțet, ketch-up, maioneză Produse fermentate: murături, dulcețuri, [...]

Alergia la polenuri

Alergiile (din greacă, alergia=reacție diferită reprezintă un grup de afecțiuni caracterizate printr-o reacție exagerata a organismului la unul sau mai mulți factori stresori ( praf, polenuri, mucegai, alimente), reacție ce implica sistemul imunitar. Primele descrieri ale simptomelor specifice alergiilor au fost descoperite în papirusuri cu o vechime de 3500 ani din Egipt. Dacă până de [...]

Alergia la proteinele din lapte

Informații generale: Este cea mai frecventă alergie alimentară, ea fiind declanşată, de regula, de contactul timpuriu şi continuu cu produse din lapte de vacă. După naştere, proteinele din lapte se administrează copilului prin hrana pentru bebeluşi sau ajung în organismul acestuia prin laptele mamei, atunci când ea consumă produse lactate. Majoritatea oamenilor consuma produse lactate [...]

Alergia la grâu

Informații generale: Grâul conţine proteine străine în cantităţi mari, care cauzează foarte frecvent, asemănător cu proteinele din lapte, alergii alimentare. Câteodată apare şi alergia la gluten, care este conţinut în numeroase tipuri de cereale. Simptome Alergia la grâu se poate manifesta în diverse moduri, cele mai frecvente tablouri clinice fiind: neurodermita, astmul bronşic, susceptibilitate la [...]

Plata in rate