Programări +4 0727 729 509

Evaluarea biofizica initiala

La prima prezentare a pacientului în centrul noastru, specialistul efectuează o diagnosticare biofizică manuală a întregului corp, după metoda dr. Haldor Holesch, cel care a dezvoltat aceasta tehnică în ultimii 27 de ani și a practicat-o cu succes în Germania și Austria.

Acest sistem holistic de diagnostic și tratament, care și-a demonstrat deja eficacitatea în tratamentul a peste 20.000 de pacienți, constă în evaluarea complexă, funcțională și structurală a situației generale a organismului și în adaptarea individualizată a terapiei cu diverse metode de vindecare biologice. Noi oferim la Transilvania Healing Centre acest sistem, în colaborare cu dr. Holesch.

Organizarea proceselor vitale în organism are loc prin coordonarea și  cooperarea dintre celule, țesuturi, structuri de organe, organe și sisteme de organe, prin schimbul de informații sub formă de impulsuri electromagnetice. Aceste emisii electromagnetice sunt construite pe diverse modele de frecvența, iar fiecare model are o corespondentă exactă la nivelul proceselor vitale. În plus, fiecare structură din corp este caracterizată printr-un model de frecvență propriu, nu doar biochimic, ci și biofizic. Aceasta înseamnă că fiecare structură tisulară din corp posedă un model de frecvență electromagnetic propriu, inconfundabil, motiv pentru care fiecare element chimic poate fi diferențiat clar din punct de vedere electromagnetic.

Suma impulsurilor electromagnetice ale organismului creează un câmp electromagnetic al întregului organism. Acesta poate fi remarcat atât la oameni, cât și la plante ori animale.

Măsurarea și interpretarea impulsurilor electromagnetice speciale ale corpului ne oferă informații cu privire la structura și funcțiile organismului. Diverse proceduri de diagnosticare s-au impus și în medicina clasică, cum ar fi examinarea EKG și tomografia prin rezonanță magnetică, care se bazează pe acest fenomen.

Noi proceduri revoluționare permit o înțelegere și mai profundă deoarece acestea nu fac vizibilă doar structura grosieră, ci oferă informații și asupra stării interioare și a gradului de funcționare a sistemelor de organe, a organelor, a țesuturilor, până la celule. De asemenea, pot fi depistate structurile străine, precum bacteriile, virusurile, paraziții sau noxele din mediu; pot fi obținute informații cu privire la stări deficitare, procese patologice, distribuția hormonilor, reacția sistemului nervos vegetativ, modurile de funcționare a sistemului imunitar, fluxul de energie și multe altele.

În acest scop la Transilvania Healing Centre folosim două abordări diferite.
În cazul testării individuale manuale a întregului corp, organismul persoanei examinate este confruntat cu impulsuri electromagnetice speciale, potrivite exact corpului. Acestea provin din baza noastră informatică de date și sunt transferate în sistemul de evaluare. Electrodul de măsurare este poziționat în apropierea corpului, fără să-l atingă. În cazul in care apare o reacție cuantificabilă a corpului la unitatea de măsurare, se poate trage o concluzie asupra organului măsurat sau a funcției acestuia.


Avantajul acestei metode este acela că în timpul examinării medicul poate apela la informații deja cunoscute și poate direcționa țintit testarea.
Spre exemplu, în cazul în care exista indicii pentru o acumulare de metale grele în organism, se pot testa toate metalele despre care ar putea fi vorba. Suplimentar este posibilă efectuarea unei diferențieri, pentru a vedea dacă există doar un dezechilibru energetic temporar sau este un proces patologic semnificativ, care se poate derula acut sau cronic. Pot fi testate, de asemenea, toate medicamentele individualizat, pentru a le verifica tolerabilitatea si eficacitatea asupra organismului.

Impulsurile utilizate în acest scop au o intensitate foarte redusă, sunt simțite foarte puțin sau deloc și nu solicită nicidecum corpul. Astfel, chiar și sugarii pot fi testați eficient. Procedeul permite sute de măsurători într-un timp foarte scurt. Pentru o prima analiză completă este nevoie de aproximativ o oră și jumătate. În cazul situațiilor mai complexe testarea poate dura până la două ore. Măsurătorile de control durează între un sfert de oră și o jumătate de oră.
În cazul unei măsurători automate a întregului corp (Global Diagnostics) se trimit în organism impulsuri electromagnetice speciale prin intermediul unor electrozi lipiți la nivelul picioarelor.

Global Diagnostic Transilvania Healing Centre
Impulsurile sunt modificate caracteristic la nivelul structurilor tisulare, iar la întoarcere sunt interpretate. Se efectuează astfel 50 de milioane de măsurători unice în decurs de 8 minute, care sunt interpretate cu ajutorul computerului. În aceste 8 minute, pacientul nu trebuie să se miște sau să vorbească. Avantajul constă în numărul mare de rezultate ale măsurătorii, lucru care permite tragerea unor concluzii cu privire la procesele de la nivel celular.

Examinarea oferă o imagine exactă a stării de moment a corpului, iar informațiile obținute servesc drept bază pentru crearea programelor de terapie, care ulterior pot fi utilizate pentru echilibrarea energetică individuală a organismului.

Pentru aceasta sunt aplicate module terapeutice ale aceluiași sistem (Global Diagnostics, Mitoplus, Digisoft). Pacienții testați nu au voie să se miște in timpul testării automate (8 minute). Din acest motiv procedura nu este potrivită pentru copiii mici. Măsurarea nu este solicitantă pentru organism și este efectuată într-o poziție confortabilă.

Terapia se efectuează prin intermediul unor electrozi speciali, care sunt poziționați pe corp. Acest lucru se poate efectua fără probleme și la copiii mici ori la sugari. Pentru o analiza automată, însoțită de o terapie Vitalfeld sunt necesare 60 – 90 de minute.

Transilvania Healing Centre

Ideală este combinarea testării manuale a întregului corp cu măsurarea automatizată ulterioară și cu terapia adecvată.

Astfel sunt combinate toate abordările posibile și se obține un rezultat complet.

În centrul nostru sunt utilizate ambele metode de diagnostic prezentate.

Plata in rate