Programări +4 0727 729 509

Terapia Vitalfeld

DIAGNOSTICUL ȘI TRATAMENTUL VITALFELD

Problemele de sănătate pot fi simptome ale tulburărilor organismului, care nu sunt mereu vizibile. O examinare a cauzelor mai profunde poate deschide drumul către un tratament optim şi o vindecare de durată.

Fiecare parte a corpului şi fiecare sistem al său, indiferent dacă este sănătos sau bolnav, prezintă un model individualizat de reacţie la stimuli electrici de intensitate minimă. Procedeul Vitalfeld („Câmp vital”) a fost dezvoltat pentru a recunoaşte, a înregistra şi a interpreta acest model de reacţie. Cu ajutorul tehnicii actuale este posibil să se măsoare corpul de mai multe milioane de ori în doar 8 minute şi ulterior să se interpreteze aceste măsurători. Pe baza modelelor de reacţie se pot trage concluzii cu privire la starea energetică şi dinamica organelor sau a sistemelor examinate. Aceasta este o abordare holistică, naturistă, care se bazează pe informaţiile obţinute din experienţă.
Pe baza profilului de reacţie sunt analizate peste 540 de obiecte ale măsurătorii (organe, sisteme de organe, nervi, vase sanguine, infecţii, acumulări de toxine şi multe altele).

Global Diagnostic

Aşa cum chirurgia modernă a reuşit să efectueze cele mai complicate operaţii prin incizii foarte mici, şi noi folosim doar 2 electrozi pentru a măsura întregul corp.

Metoda Vitalfeld oferă specialistului, după interpretarea datelor măsurătorilor, diverse posibilităţi de evaluare. Pe baza acestora se poate observa foarte bine în ce stare energetică se găsesc diferite organe şi/sau sisteme, iar apoi medicul
decide programul individualizat de terapie. Prin măsurători specialistul primeşte numeroase informaţii, care pot conduce la o înţelegere mai bună a stării corpului.
Pacientul este întins pe spate. Pe suprafaţa interioară a călcâielor i se lipesc doi electrozi. Aceştia sunt legaţi de aparatul de măsurare prin două cabluri scurte. Se porneşte un program de măsurare, controlat prin ntermediul computerului. Procedura de măsurare este nedureroasă – de obicei nici nu este percepută. După ce interpretarea este încheiată, rezultatele măsurătorilor vi se vor explica în termeni uzuali.

Terapia Vitalfeld

In continuare, cu ajutorul aparatului pentru terapie, se setează exact modelul de vibraţie electromagnetică necesar, care susţine organismul în acele regiuni unde există dizarmonii. Astfel poate fi refăcut fluxul de energie din organism.

În plus, pot fi create diverse semnale care sunt de ajutor pentru eliminarea toxinelor, a bacteriilor, virusurilor sau fungilor.

O altă posibilitate de utilizare constă în eliminarea alergiilor. Procedeul este de natură holistică şi susţine întregul organism, astfel încât pot fi analizate şi tratate cu succes numeroase tulburări dificil de tratat. Printre acestea se numără stări cronice de durere, infecţii, alergii, afecţiuni neurologice şi altele.

Procedeul este plăcut. Nu există limitări de vârstă. Nu au fost semnalate efecte secundare. Este vorba despre un procedeu holistic biofizic, dezvoltat cu ajutorul celor mai noi informaţii din domeniul fizicii cuantice.

Transilvania Healing Centre

Când în centrul nostru sunt efectuate terapii Vitalfeld sau prin biorezonanţă, pacienţii primesc şi aşa-numitele nosode. Este vorba despre modele de frecvenţă biofizice individuale, care se potrivesc cel mai bine fiecărui pacient în faza sa de tratament şi care sunt transferate în apă sau în ulei.
Acestea trebuie administrate la fel ca toate celelalte remedii homeopatice. Picăturile pe bază de apă sunt picurate direct în gură cu ajutorul unei pipete. Pacientul va lua 3 x 5 picături la distanţă de cel puţin 15 minute de mâncare.

Este important ca aceste nosode să fie aduse la fiecare şedinţă de terapie. Ele sunt adaptate şi actualizate de fiecare dată la starea momentană a organismului. După finalizarea terapiei acestea sunt folosite în continuare pentru stabilizarea rezultatelor.

Plata in rate