Doctor RIFE și frecvență de rezonanță

Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica

În jurul anilor 30, în San Diego, un strălucit cercetător, doctor Raymond Royal Rife a început să caute soluții împotriva cancerului. Prima invenție a fost Microscopul Universal Rife, un instrument optic care se baza pe un sistem optic cu cuarț. Acesta putea mări celulele vii, bacteriile, virusurile de aproximativ 30.000 de ori, spre deosebire de microscoapele obișnuite unde subiectul trebuia tratat pentru a putea fi observat.

 

Una dintre descoperirile importante ale lui Rife a fost aceea că fiecare organism are propria sa frecvență de rezonanță, ceea ce Rife a numit Ritmul Mortal de Oscilație (RMO).

 

Având o cultură bacteriană sub microscop, Rife obișnuia să pună în acțiune un generator de frecvență, (Raza fasciculară Rife), care producea un câmp electromagnetic acordat la frecvența RMO. După câteva minute, orice bacterie înceta să se mai miște și murea. El a descoperit că putea utiliza Raza fasciculară și asupra oamenilor infectați cu o anume bacterie astfel reușea să vindece bolile infecțioase. Rife putea distruge bacteriile obișnuite, putea vindeca infecțiile cronice și putea învinge chiar și bolile grave. Folosind pur și simplu numai principiul rezonanței vibratorii, Rife putea să distrugă bacteriile și virusurile la fel de ușor cum spargi un pahar prin emiterea sunetului de rezonanță (precum marele cântăreț de operă Caruso).

 

Doctor Rife a iscat o controversă în momentul în care și-a expus teoria sa despre producerea bolilor mai agresive. Studiile sale au ajuns la concluzia că genul acesta de afecțiuni sunt cauzate de o grupă de virusuri sau microorganisme denumite generic BX, astfel s-a hotărât să descopere frecvența de rezonanță. Zis și făcut, iar după ce a depistat-o Rife și-a expus la această frecvență animalele de laborator care aveau diferite afecțiuni induse prin BX. Toate virusurile/microorganismele s-au dezintegrat, iar animalele s-au însănătoșit. După această experiență, Rife a trecut la tratarea persoanelor bolnave.

 

Dar Rife nu a fost singurul cercetător care a experimentat folosirea unui dispozitiv cu câmp electromagnetic pentru tratarea diferitelor boli. În 1926, în Paris, George Lakhovsky, a creat un instrument numit Oscilatorul cu Undă Multiplă, care putea să vindece și el afecțiuni dintre cele mai grave.

 

Bibliografie: R. Gerber, Medicina Vibrațională