Studii despre succesul terapiilor bioelectromagnetice

Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Studii despre succesul terapiilor bioelectromagnetice title icon 1

Într-un studiu de observație, a fost examinat progresul succesului terapeutic și al calității vieții în timpul terapiilor cu aparatura folosită în Transilvania Healing Centre. La studiu au participat 215 de pacienți din Europa.

 

Testul s-a efectuat pe un număr de 215 de pacienți, dintre care un procent de 85% s-a dovedit a fi un adevărat succes terapeutic. Aceștia au observat o reducere a activității bolii și o scădere foarte mare a intensității durerii. În ceea ce privește situația celor suferinzi de boli cronice cum ar fi tulburările articulare degenerative cronice sau boli intestinale inflamatorii cronice, există rapoarte de caz pozitive. Pacienții care sufereau de plângeri abdominale vagi au fost, în medie, tratați de trei ori, în timp ce pacienții cu oboseală și epuizare au fost tratați de șase ori.

 

Durata medie a studiului a fost de 114 zile. Pentru diferitele diagnostice au apărut diferențe notabile în funcție de numărul de tratamente, iar terapiile au avut loc în diferite combinații pe care le-a gândit medicul specialist.

 

Pacienții au răspuns la începutul experimentului, unui chestionar despre starea sănătății lor din acel moment, repetat și la finalul tratamentului. Conform răspunsurilor, starea acestora s-a îmbunătățit în toate privințele.

 

Un organism viu emite o multitudine de energii individuale. Este un câmp electromagnetic natural care poate fi măsurat fizic și care este permanent expus la stimuli. Poate fi influențat atât într-un mod de reglementare intenționată, cât și de factori de mediu. Energiile emanate diferă de la persoană la persoană ca o amprentă, câmpul electromagnetic format prin diverse proprietăți individuale ale organismului, cum ar fi, de exemplu, stări de predispoziție ereditară, leziuni și deficiențe.

 

Dispozitivele folosite pentru terapii la Transilvania Healing Centre sunt conforme standardelor competente ale Uniuni Europene-CE, în parte în scopuri medicale și parțiale pentru îngrijirea sănătății.

 

Scopul tratamentului este atingerea unei alimentări individualizate, îmbunătățirea energiei celulelor cu radiația ambientală naturală și informațiile aferente, pentru a activa procesele de auto-vindecare inactive ale organismului și pentru a optimiza capacitatea endogenă de recuperare. Transilvania Healing Centre utilizează frecvențe biofizice care se bazează în primul rând pe tipare naturale și, prin urmare, ar trebui să schimbe organismul într-un mod benefic. Gama de aplicare a terapiilor se extinde la toate stările de deficiență de energie electromagnetică și la informațiile care lipsesc. Prin urmare, susține un spectru larg de indicații.

 

*Superintendent medical al studiului și autor: Univ.-Prof. I.R. Dr. med. M. Truschnig-Wilders, Austria. Gestionarea datelor și analiza statisticilor: Algora Gesellschaft f Medizinstatistik, Germania.

 

 

Sursa: Sonderdruck Studie VFTech