loader image
Skip links

Centru de sanatate si medicina integrativa

Transilvania Healing Centre
Programează o consultație

Descoperă cum îți putem îmbunătăți sănătatea: Experimentează cea mai complexă și completă diagnosticare manuală cu serviciile noastre de medicină alternativă!

Programează o consultație

La clinica noastră, Transilvania Healing Centre, vin pacienți cu o varietate de simptome și probleme, printre care se numără:

  • Alergii
  • Leziuni eritematoase
  • Bacterii și paraziți

Citeste mai mult

Descoperă cum putem ajuta la ameliorarea simptomelor și rezolvarea problemelor tale.
Ai auzit vreodată de cea mai complexă și completă diagnosticare manuală? Acum ai ocazia să o experimentezi chiar tu! Prin intermediul instrumentului de măsurare numit biotensor, serviciile noastre de medicină alternativă te ajută să descoperi toate problemele și dezechilibrele din organismul tău.

Trimite-ne numele și numărul de telefon și te sunăm în cel mai scurt timp

Transilvania Healing Centre cum functioneaza medicina integrativa

Cu ajutorul diagnosticării manuale, putem identifica frecvențele tuturor microorganismelor, paraziților, bacteriilor, virusurilor și ciupercilor din corpul tău. Dar asta nu e tot! Putem de asemenea identifica intoleranțele alimentare, alergiile, disfuncțiile organelor, stresul oxidativ, încărcările cu toxine și metale grele, deficiențele, infecțiile din corp (inclusiv la nivelul dinților) și multe alte probleme.

Programează o consultație

Folosim o tehnică medicală non-invazivă, fără efecte secundare. La prima vizită în clinică, în cadrul evaluării bioelectromagnetice inițiale, vom vedea inflamațiile din corp, dureri și tensiuni, starea actuală a intestinului, nivelul de toxine din corp, nivelul metalelor grele care sunt extrem de toxice, disfuncțiile de orice fel care vă tulbură.  Foarte mulți dintre pacienții noștri sunt copii dar, urmând mai apoi segmentul de vârstnici. Cel mai tânăr pacient are 2 luni de viață, iar cel mai în vârstă 93 de ani.

Programează o consultație
5000+
5000+
Pacienți tratați
7+
7+
Ani de experiență
10000+
10000+
Afecțiuni tratabile

La prima programare în clinica noastră, medicul nostru specializat efectuează o diagnosticare bioelectromagnetică manuală a întregului corp. Astfel, obținem informații despre infecții, disfuncții și structuri străine, precum bacterii, virusuri, paraziți sau substanțe nocive din mediu. Citeste mai mult

Programează o consultație

La centrul nostru medical, combinăm testările bioelectromagnetice manuale cu cele automate, astfel încât să analizăm în mod specific situația individuală a fiecărui pacient. Indiferent de vârstă sau condiție fizică, te poți bucura de beneficiile acestor metode de testare. Pentru o experiență completă, te rugăm să aduci cu tine medicamentele pe care le iei în cazul în care urmezi deja un tratament.
Alege să îți cunoști organismul în profunzime și să explorezi alternativele în medicină! Suntem aici pentru tine, pentru sănătatea ta!

Trimite-ne numele și numărul de telefon și te sunăm în cel mai scurt timp

TESTIMONIALE