Programări +4 0727 729 509

Cum tratăm

Măsurarea și interpretarea impulsurilor electromagnetice specifice ale corpului ne oferă informații cu privire la structura și funcțiile organismului, sub formă de amprenta biofizică.

Sistemul de diagnosticare constă în evaluarea complexă, funcțională și structurală a situației generale a organismului, prin măsurarea impulsurilor electromagentice ale corpului, și în adaptarea individualizată a tratamentului prin diverse metode de vindecare biologice.

Putem identifica exact cauzele dezechilibrelor din organism care produc afecțiuni sau generează simptomele, printr-o evaluare biofizică manuală. Se depistează inclusiv boli autoimune, agenții patogeni precum bacteriile, ciupercile, parazitii, noxele de mediu, metalele grele și se identifică alergiile și intoleranțele alimentare, dezechilibrele și deficiențele organismului. Ca urmare a problemelor de sănatate identificate în urma acestei evaluări biofizice inițiale, specialiștii noștri vor recomanda o schema de tratament individualizată și adecvată stării de sănătate din prezent, care include în general un regim alimentar (fiind identificate alergii și intoleranțe alimentare la majoritatea pacienților) și mai multe tipuri de terapii (Vitalfeld, Global Diagnostic, etc).

Evaluarea biofizică nu este o analiză microbiologică, metodele folosite fiind diferite de investigațiile din medicina clasică (care au la bază analize microbiologice și analize de laborator).

Obiectivul nostru este să abordăm complexitatea sistemelor și funcțiilor din corpul uman și nu doar un simptom, să depistăm și să tratăm cauzele bolilor.

Rezultatele nu sunt imediate tocmai pentru că vindecarea este una dinspre profunzime spre suprafața și nu de stimulare sau inhibare a unor reacții ale organismului.

Atunci când apare o noua perspectivă și o nouă abordare legată de ce se petrecce în noi ca oameni, încep dezbaterile pro și contra în mediul academic, în care fiecare încearcă să demonstreze că celalalt nu are dreptate.

Sistemul utilizat de noi se adresează persoanelor care realizează și acceptă că informația există și într-o formă subtilă, o formă care nu poate fi percepută prin cele 5 simțuri, iar medicina beneficiază de mulți ani de studii și cercetare a acestei forme de manifestare a informației.

Sistemul nostru de diagnosticare și tratament cuprinde mai multe etape:

  • Evaluarea biofizică inițială, în care se diagnostichează biofizic cauzele dezechilibrelor cât și disfuncțiile apărute în organism și patologiile asociate care generează de cele mai multe ori o reacție exagerată a sistemului imunitar.
  • o primă terapie Vitalfeld pentru pentru a reduce concentrația micro-organismelor și a toxinelor și pentru a pregăti organismul pentru următoarea etapă de tratament, decomandată imediat după evaluarea biofizică inițială.
  • O perioadă de minim 21 de zile de excludere a alergenilor (de mediu, alimentari, chimici, etc). Întrucât perioada de excludere a alimentelor la care au fost identificate alegii sau intoleranțe alimentare este foarte importantă, dacă aveți o listă mare de alimente care trebuiesc excluse, vă recomandăm să optați pentru 1 consultație de nutriție. Nutriținistul nostru vă poate crea un plan de alimentație corespunzător perioadei care urmează (inclusiv cu meniuri), ținând cont de rezultatele evaluării biofizice, de tipul activității pe care o desfășurați și de preferințele / obiceiurile dvs alimentare.
  •  O etapă în care curățăm corpul eliminând încărcările virale și intoxicațiile, îl ajutăm să se detoxifice și îl pregătim pentru a se recupera și îi creștem capacitatea de apărare prin serii de terapii și tratamente (Vitalfeld, Global Diagnostic, etc).
  • Etape de evaluări intermediare / finale / de control, prin care se refac măsurătorile inițiale pentru adaptarea tratamentului pentru fiecare etapă.
  • Etapa de menținere a rezultatelor obținute anterior și prevenția.

Din experiența noastră, este foarte important momentul în care se identifică problemele de sănătate, patologiile asociate și stadiul în care se află.

Plata in rate