Diagnostic și Tratament

Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Diagnostic și Tratament title icon 1

Problemele de sănătate pot fi simptome ale tulburărilor organismului, care nu sunt mereu vizibile. O examinare a cauzelor mai profunde poate deschide drumul către un tratament optim şi o vindecare de durată.

 

CE ESTE PROCEDEUL VITALFELD?

Fiecare parte a corpului şi fiecare sistem al său, indiferent dacă este sănătos sau bolnav, prezintă un model individualizat de reacţie la stimuli electrici de intensitate minimă. Procedeul Vitalfeld („Câmp vital”) a fost dezvoltat pentru a recunoaşte, a înregistra şi a interpreta acest model de reacţie. Cu ajutorul tehnicii actuale este posibil să se măsoare corpul de mai multe milioane de ori în doar 8 minute şi ulterior să se interpreteze aceste măsurători. Pe baza modelelor de reacţie se pot trage concluzii cu privire la starea energetică şi dinamica organelor sau a sistemelor examinate.

Aceasta este o abordare holistică, naturistă, care se bazează pe informaţiile obţinute din experienţă. Pe baza profilului de reacţie sunt analizate peste 540 de obiecte ale măsurătorii (organe, sisteme de organe, nervi, vase sanguine, infecţii, acumulări de toxine şi multe altele).

Aşa cum chirurgia modernă a reuşit să efectueze cele mai complicate operaţii prin incizii foarte mici, şi noi folosim doar 2 electrozi pentru a măsura întregul corp.

 

CE INFORMAȚII OFERĂ METODA VITALFELD?

Metoda Vitalfeld oferă specialistului, după interpretarea datelor măsurătorilor, diverse posibilităţi de evaluare. Pe baza acestora se poate observa foarte bine în ce stare energetică se găsesc diferite organe şi/sau sisteme, iar apoi medicul decide programul individualizat de terapie. Prin măsurători specialistul primeşte numeroase informaţii, care pot conduce la o înţelegere mai bună a stării corpului.

Pacientul este întins pe spate. Pe suprafaţa interioară a călcâielor i se lipesc doi electrozi. Aceştia sunt legaţi de aparatul de măsurare prin două cabluri scurte. Se porneşte un program de măsurare, controlat prin ntermediul computerului. Procedura de măsurare este nedureroasă – de obicei nici nu este percepută. După ce interpretarea este încheiată, rezultatele măsurătorilor vi se vor explica în termeni uzuali.

In continuare, cu ajutorul aparatului pentru terapie, se setează exact modelul de vibraţie electromagnetică necesar, care susţine organismul în acele regiuni unde există dizarmonii. Astfel poate fi refăcut fluxul de energie din organism. În plus, pot fi create diverse semnale care sunt de ajutor pentru eliminarea toxinelor, a bacteriilor, virusurilor sau fungilor.

O altă posibilitate de utilizare constă în eliminarea alergiilor. Procedeul este de natură holistică şi susţine întregul organism, astfel încât pot fi analizate şi tratate cu succes numeroase tulburări dificil de tratat. Printre acestea se numără stări cronice de durere, infecţii, alergii, afecţiuni neurologice şi altele.

După identificarea problemelor de sănătate prin evaluarea bioelectromagnetică, medicii noștri vor recomanda o schemă de tratament, care va include numărul și tipul de terapii necesare, frecvența acestora (se recomandă să fie făcute în zile consecutive), tipul de testărilor intermediare și finale, precum și tipul de alergeni care trebuiesc evitați în perioada de excludere de minim 21 de zile (alimentari sau de mediu).

Fiecare pacient are probleme de sănătate diferite, astfel că schema de tratament este diferită ca și durată, tip de terapii și număr.

 

ESTE UN PROCEDEU DUREROS?

Procedeul este plăcut. Nu există limitări de vârstă. Nu au fost semnalate efecte secundare. Este vorba despre un procedeu holistic biofizic, dezvoltat cu ajutorul celor mai noi informaţii din domeniul fizicii cuantice.

 

CE SUNT NOSODELE?

Atunci când în centrul nostru sunt efectuate terapii Vitalfeld, pacienţii primesc şi aşa-numitele ”nosode”. Este vorba despre modele de frecvenţă biofizice individuale, care se potrivesc cel mai bine fiecărui pacient în faza sa de tratament şi care sunt transferate în apă sau în ulei.

Acestea trebuie administrate la fel ca toate celelalte remedii homeopatice. Picăturile pe bază de apă sunt picurate direct în gură cu ajutorul unei pipete. Pacientul va lua 3 x 5 picături la distanţă de cel puţin 30 minute de mâncare, cafea sau alte ingrediente mentolate (pasta de dinți).

Este important ca aceste nosode să fie aduse la fiecare şedinţă de terapie. Ele sunt adaptate şi actualizate de fiecare dată la starea momentană a organismului. După finalizarea terapiei acestea sunt folosite în continuare pentru stabilizarea rezultatelor.