Etapele Tratamentului

Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Etapele Tratamentului title icon 1

Tratamentul in cadrul clinicii noastre este diferit și non invaziv. Acesta este format din 4 etape:

 

EVALUAREA BIOFIZICĂ INIȚIALĂ, este o testare inițială manuală prin care se identifică atât cauze dezechilibrelor (cel mai frecvent intoxicații și infecții cu microorganisme), cât și disfuncțiile apărute în organism.
Diagnosticul este unic nu doar pentru fiecare pacient, ci și pentru momentul respectiv, abordarea noastră integrativă având ca scop final îmbunătățirea stării generale de sănătate ori vindecarea.

Procedura este non invazivă, se desfășoară cu pacientul stând pe scaun. Medicul apropie de corpul pacientului la aproximativ 20 cm un electrod de măsurare (biotensor) prin care se transmit impulsuri electromagnetice.
Aceste impulsuri sunt la frecvențe standardizate, aprobate științific și provin din baza noastră de date. În cazul în care apare un răspuns cuantificabil ca și frecvență a organismului, se poate depista organul afectat, anumite dezechilibre energetice, agenți patogeni sau afecțiuni ale pacientului. Se testează medicamentele recomandate individualizat, pentru a verifica eficiența lor pentru fiecare pacient. Nu există efecte secundare.

 

A DOUA ETAPĂ:
1) Aproximativ 5 terapii Vitalfeld. Prima terapie Vitalfeld care se recomandă de obicei imediat după evaluarea biofizică, se face pentru a se reduce concentrația micro-organismelor și a toxinelor. Se impregnează într-o soluție de apă distilată diluțiile din remediile homeopate, potrivite pentru diagnosticul identificat. Pe durata tratamentului se măsoară concentrația micro – organismelor și se urmărește creșterea diluțiilor CH20, CH 300 etc, realizându-se prin testări intermediare pentru a stabili exact câte terapii Vitalfeld sau Global Diagnostic mai trebuie recomandate.

2) O perioadă de excludere, de minim 21 de zile, în care se poate recomanda un tratament atât din medicina alopată, cât și naturistă sau un remediu homeopat, timp în care se urmează un program nutrițional personalizat, adaptat în funcție de diagnosticul fiecărei persoane.

Se exclud alimentele la care s-au găsit alergii și intoleranțe și se evită si ceilalți factori alergeni depistați (substanțe, chimice, păr de animale, polenuri, etc) . Perioada de excludere cuprinde 21 de zile + zilele de terapie, până la testul final. Perioada de excludere începe odată cu începea tratamentul alopat.

3) După perioada de minim 21 de zile de excludere a alergenilor se recomandă un test biofizic, în care se evaluează modificările din organism, obținute în urma tratamentului (se urmăresc  simptomele și se refac măsurătorile concentrațiilor micro – organismelor).

4) Pentru pacienții cu alergii și intoleranțe alimentare, după perioada de excludere, efectuarea tratementelor indicate și după testul biofizic final, urmează dieta de reintroducere, care presupune reintroducerea la un interval de 3 – 4 zile, pe rând, a câte unui aliment exclus în perioada anterioară (dintre cele identificate cu intoleranțe), crescându-se cantitatea gradual.

5) În cazul unei încărcări virale importante (intoxicații acute), este posibil ca specialiștii noștri să recomande și alte tipuri de terapii și mai multe testări intermediare.

6) O testare finală, la sfârșitul tratamentului (efectuat la o zi după ultima terapie Vitalfeld).

7) O testare de control, după 4 – 8 săptămâni de la finalizarea tratamentului, pentru a se observa modificările survenite în urma reorganizării organismului și ca urmare a reintroducerii alimentelor la care au existat alergii și intoleranțe alimentare.

 

A TREIA ETAPĂ- Urmărește menținerea rezultatelor obținute prin etapele anterioare și se recomandă testări periodice, nutriționale și schimbarea unor obiceiuri alimentare.

 

A PATRA ETAPĂ- Evaluare biofizică anuală, la 8 – 12 luni de la evaluarea biofizică inițială și prevenția apariției dezechilibrelor organismelor, prin menținerea sistemului imunitar în perfectă stare de funcționare.