Evaluarea Bioelectromagnetică

Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Evaluarea Bioelectromagnetică title icon 1

CE ESTE EVALUAREA BIOELECTROMAGNETICĂ MANUALĂ?

La prima prezentare în clinica noastră, medicul efectuează o diagnosticare bioelectromagnetică manuală a întregului corp. Practic are loc o evaluare complexă a situației generale a organismului. Terapia este și ea adaptată în funcție de individ, cu diverse metode de vindecare biologice.

CUM FUNCȚIONEAZĂ SISTEMUL?

Organizarea proceselor vitale în organism are loc prin coordonarea și  cooperarea dintre celule, țesuturi, structuri de organe, organe și sisteme de organe, prin schimbul de informații sub formă de impulsuri electromagnetice. Aceste emisii electromagnetice sunt construite pe diverse modele de frecvența, iar fiecare model are o corespondentă exactă la nivelul proceselor vitale. În plus, fiecare structură din corp este caracterizată printr-un model de frecvență propriu, nu doar biochimic, ci și biofizic. Aceasta înseamnă că fiecare structură tisulară din corp posedă un model de frecvență electromagnetic propriu, inconfundabil, motiv pentru care fiecare element chimic poate fi diferențiat clar din punct de vedere electromagnetic.

Suma impulsurilor electromagnetice ale organismului creează un câmp electromagnetic al întregului organism. Acesta poate fi remarcat atât la oameni, cât și la plante ori animale.

Măsurarea și interpretarea impulsurilor electromagnetice speciale ale corpului ne oferă informații cu privire la structura și funcțiile organismului. Diverse proceduri de diagnosticare s-au impus și în medicina clasică, cum ar fi examinarea EKG și tomografia prin rezonanță magnetică, care se bazează pe acest fenomen.

CE INFORMAȚII OBȚINEM?

Și prin evaluarea bioelectromagnetică manuală, cât și prin cea automată (Global Diagnostic), putem afla informații despre infecții și disfuncții, pot  fi depistate structurile străine, precum bacteriile, virusurile, paraziții sau noxele din mediu; pot fi obținute informații cu privire la stări deficitare, procese patologice, distribuția hormonilor, reacția sistemului nervos vegetativ, modurile de funcționare a sistemului imunitar, fluxul de energie și multe altele.

Impulsurile sunt modificate caracteristic la nivelul structurilor tisulare, iar la întoarcere sunt interpretate.

CE ESTE TESTAREA AUTOMATĂ?
Pacienții testați nu au voie să se miște in timpul testării automate (8 minute). Din acest motiv procedura nu este potrivită pentru copiii mici. Măsurarea nu este solicitantă pentru organism și este efectuată într-o poziție confortabilă.

Se efectuează astfel 50 de milioane de măsurători unice în decurs de 8 minute, care sunt interpretate cu ajutorul computerului. În aceste 8 minute, pacientul nu trebuie să se miște sau să vorbească. Avantajul constă în numărul mare de rezultate ale măsurătorii, lucru care permite tragerea unor concluzii cu privire la procesele de la nivel celular.

Examinarea oferă o imagine exactă a stării de moment a corpului, iar informațiile obținute servesc drept bază pentru crearea programelor de terapie, care ulterior pot fi utilizate pentru echilibrarea energetică individuală a organismului.

Terapia se efectuează prin intermediul unor electrozi speciali, care sunt poziționați pe corp. Acest lucru se poate efectua fără probleme și la copiii mici ori la sugari. Pentru o analiza automată, însoțită de o terapie Vitalfeld sunt necesare 60 – 90 de minute.