În dialog cu specialiștii Transilvania Healing Centre:  Tratează-te non-invaziv, prin intermediul medicinei bioelectromagnetice! 28 2

În dialog cu specialiștii Transilvania Healing Centre: Tratează-te non-invaziv, prin intermediul medicinei bioelectromagnetice!

Vrei să afli ce alternative ai, atunci când vine vorba de sănătatea ta și a familiei tale? Cauți o metodă modernă de diagnosticare și o cale de tratament fără dureri?

Vino la Transilvania Healing Centre ca să afli cum poți avea parte de un diagnostic exact și complex realizat în mai puțin de 2 ore, precum și de tratamente moderne!

Îți dăm întâlnire luni, 12 august, începând cu ora 18:00, pentru a discuta despre metoda noastră de identificare a cauzelor bolilor și despre metodele de tratament de ultimă generație.

Vei primi informații precise, documentate științific, despre cum funcționează medicina bioelectromagnetică. Vei avea ocazia să afli principiile care stau la baza echipamentelor noastre unice în România și nu numai, chiar să discuți cu specialiștii noștri. Mai mult, te invităm la un tur al clinicii Transilvania Healing Centre unde vei avea parte și de o demonstrație live. Cu această ocazie, poți afla răspunsul la întrebările tale despre ceea ce facem, direct de la specialiștii noștri.

Participă și tu la primul eveniment din acest an, din seria de dialoguri tematice cu specialiștii Transilvania Healing Centre, și vei avea șansa să câștigi prin tragere la sorți, o testare gratuită pe grupele de afecțiuni!

 

Seria de dialoguri tematice este o inițiativă Transilvania Healing Centre care are scopul de a-i informa pe toți cei interesați despre beneficiile tratamentelor alternative și a modului în care putem să ne îmbunătățim viața prin abordarea noastră personalizată.

Prețul participării este de 35 RON. Pentru mai multe detalii sau rezervări: 0727 729 509

Locurile sunt limitate!

Completează formularul pentru a participa la eveniment.