Programări +4 0727 729 509

Info utile

Bine de știut înainte de programare!

1.Vă rugăm să completați contractul de prestări servicii medicale privind efectuarea evaluării biofizice inițiale, în maxim 7 zile de la efectuarea programării telefonice, pentru a vă înregistra programarea.

 

Conform politicii Transilvania Healing Centre,

programarea va fi confirmată doar după primirea consimțământului informat și a contractului de prestări servicii, dar nu mai târziu de 3 zile lucrătoare anterioare datei programării. 

În situațiile în care nu se respectă aceste termene, programarea nu va fi confirmată sau va fi anulată fără o altă înștiințare.

2. Vă rugăm să completați formularul Acord de marketing.

3. În cazul în care intervine vreo schimbare în programul Dvs. și nu mai puteți ajunge la centrul nostru, vă rugăm să ne anunțați în scris cu 3 zile lucrătoare înainte de ziua programării, pe adresa de e-mail: office@transilvaniahealing.ro, conform politicii Transilvania Healing Centre. În caz contrar, vă asumați răspunderea pentru nerespectarea angajamentelor asumate.

4. Vă rugăm să aduceți medicamentele sau suplimentele, dacă vă aflați sub vreun tratament

( 1 mostră din fiecare tip),  pentru a fi verificată compatibilitatea acestora cu corpul Dvs. Dacă aveți analize medicale recente, ar fi bine să le aveți la Dvs.

5. Serviciile se pot achita cash sau cu cardul ( inclusiv în rate, prin cardul Star Forte de la Banca Transilvania)

6. Vă rugăm să vă prezentați la centrul nostru cu 15 – 20 minute înainte de ora programării, pentru a avea suficient timp pentru demersurile administrative. Dacă sunteți din altă localitate, vă recomandăm să ajungeți la Cluj cu o seară înainte, pentru a putea veni relaxați și odihniți (este important în cazul copiilor ca aceștia să fie liniștiți întrucât își pierd repede răbdarea dacă sunt agitați sau obosiți).

7. Vă rugăm să studiați informațiile de mai jos, privind metoda de evaluare biofizică și tratamentele pe care le realizăm prin metode integrative.

8. Evaluarea biofizică inițială durează aproximativ o oră și jumătate, iar prima terapie Vitalfeld (pentru reducerea concentrațiilor micro – organismelor și a toxinelor identificate) pe care o veți face imediat după testare durează aproximativ o oră și un sfert. Dacă copiii sunt cei cărora li se face testarea, puteți să le aduceți jucării, telefoane, tablete, etc, pentru a le distrage atenția cât timp durează evaluarea.

Informații despre evaluarea biofizică inițială și tratamentele integrative

Este important să știți principiile esențiale pe care metoda noastră de evaluare biofizică le utilizează, ca să vă ajute să vedeți mai bine care sunt bazele acestei științe. Simpla conștientizare a acestor principii poate oferi o înțelegere mai profundă a metodelor utilizate.

Fiecare atom este înconjurat de un câmp electromagnetic cu o mostră de frecvență specifică, spectrul de frecvență determină structura materiei. Funcțiile corpului depind de energia aflată la dispoziția corpului și de memoria corpului pentru procesele vitale. Prin evaluarea biofizică inițială se stabilește un diagnostic complet prin măsurarea frecvențelor corpului sănătos și a micro-organismelor, precum și a influențelor factorilor externi, astfel încât se identifică exact cauzele dezechilibrelor din organism.

Prin evaluarea biofizică inițială se obțin informații atât asupra stării interioare și gradul de funcționare a organelor, țesuturilor, celulelor cât și a stării psihice și energetice. De asemenea se depistează și agenții patogeni precum bacteriile, virusurile, ciupercile, paraziții sau noxele din mediu. Prin evaluarea biofizică se identifică cauza care produce afecțiunile sau simptomele.

Evaluarea biofizică este diferită de metodele din medicina clasică (care au la bază analize microbiologice și analize de laborator), rezultatul obținut fiind sub forma unui diagnostic biofizic.

După diagnosticare

  • După identificarea problemelor de sănătate prin evaluarea biofizică, medicii noștri vor recomanda o schemă de tratament, care va include numărul și tipul de terapii necesare, frecvența acestora (se recomandă să fie făcute în zile consecutive), tipul de testărilor intermediare și finale, precum și tipul de alergeni care trebuiesc evitați în perioada de excludere de minim 21 de zile (alimentari sau de mediu).
  • Vă recomandăm să faceți o programare și la nutriționistul centrului nostru: Dr. Daria Dulfu, care, pe baza rezultatelor evaluării inițiale și identificării dezechilibrelor din organism, vă poate realiza un plan nutrițional personalizat pentru perioada de excludere de 21 de zile și pentru cea de reintroducere. Consultația de nutriție durează aproximativ 60 de minute și poate fi realizată și ulterior evaluării biofizice inițiale, existând posibilitatea și prin telefon sau skype. Consultația se face pe bază de programare.
  • Fiecare pacient are probleme de sănătate diferite, astfel că schema de tratament este diferită ca și durată, tip de terapii și număr.

Plata in rate