Informații Utile

Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Informații Utile title icon 1

Informații Utile p61.Vă rugăm să completați contractul de prestări servicii medicale privind efectuarea evaluării biofizice inițiale, în maxim 7 zile de la efectuarea programării telefonice, pentru a vă înregistra programarea.

Informații Utile p82. Vă rugăm să completați formularul Acord de marketing.

Informații Utile p23. În cazul în care intervine vreo schimbare în programul Dvs. și nu mai puteți ajunge la centrul nostru, vă rugăm să ne anunțați în scris cu 3 zile lucrătoare înainte de ziua programării, pe adresa de e-mail: office@transilvaniahealing.ro, conform politicii Transilvania Healing Centre. În caz contrar, vă asumați răspunderea pentru nerespectarea angajamentelor asumate.

Informații Utile p74. Vă rugăm să aduceți medicamentele sau suplimentele, dacă vă aflați sub vreun tratament ( 1 mostră din fiecare tip), pentru a fi verificată compatibilitatea acestora cu corpul Dvs. Dacă aveți analize medicale recente, ar fi bine să le aveți la Dvs.

Informații Utile p45. Serviciile se pot achita cash sau cu cardul ( inclusiv în rate, prin cardul Star Forte de la Banca Transilvania)

Informații Utile p16. Vă rugăm să vă prezentați la centrul nostru cu 15 – 20 minute înainte de ora programării, pentru a avea suficient timp pentru demersurile administrative. Dacă sunteți din altă localitate, vă recomandăm să ajungeți la Cluj cu o seară înainte, pentru a putea veni relaxați și odihniți (este important în cazul copiilor ca aceștia să fie liniștiți întrucât își pierd repede răbdarea dacă sunt agitați sau obosiți).

Informații Utile p37. Vă rugăm să studiați informațiile de mai jos, privind metoda de evaluare biofizică și tratamentele pe care le realizăm prin metode integrative.

Informații Utile p88. Evaluarea biofizică inițială durează aproximativ o oră și jumătate, iar prima terapie Vitalfeld (pentru reducerea concentrațiilor micro – organismelor și a toxinelor identificate) pe care o veți face imediat după testare durează aproximativ o oră și un sfert. Dacă copiii sunt cei cărora li se face testarea, puteți să le aduceți jucării, telefoane, tablete, etc, pentru a le distrage atenția cât timp durează evaluarea.