mafg MAFG WhatsApp Image 2019 11 14 at 14

MICROBII sunt peste tot în jurul nostru: în aer, apă, haine, pe piele, pe obiectele pe care le atingem. Ei sunt absolut inofensivi atâta vreme cât ,,terenul’’ (corpul nostru) este sănătos și în echilibru. Cu toate acestea, alimentația din zilele noastre săracă în micronutrienți, expunerea la stres continu, precum și poluanții atmosferici, produc în timp dezechilibre funcționale la nivelul întregului organism.

 

Dintre agenții patogeni (bacterii, virusuri, paraziți, fungi), unii sunt periculoși pentru sănătatea noastră, alții mai puțin. De aceea este important să cunoaștem tipul de agenți patogeni care locuiesc în corpul nostru pentru a putea trata sau preveni anumite afecțiuni determinate de către aceștia.

Bacteriile sunt microorganisme care se înmulțesc dacă au la dispoziție un mediu propice, care să le permită să se hrănească.

 

Virusurile sunt microorganisme care pot trăi și se pot înmulți doar dacă intră într-o celulă dintr-un organism viu. Prin înmulțire, virusurile și bacteriile tind să populeze întreg organismul, emit substanțe toxice și duc la boli precum: gripă, hepatite, bronșită, pneumonie, abcese dentare, meningită, diaree, cistită, sifilis, peritonită, infecții urinare, etc.

 

Paraziții, sunt organisme pluricelulare capabile să invadeze o anumită gazdă (animal sau om) și să producă în timp modificări funcționale la nivelul unor organe sau sisteme.

 

Atunci când se ajunge la o tulburare a normalității, organismul își începe eforturile de a restabili starea de sănătate. Aceste eforturi de refacere pot fi mai mult sau mai puțin puternice, consumatoare de energie și, evident, sunt înregistrate ca simptome care ne deranjează. Adesea, aceste încercări ale organismului de a restabili echilibrul vital pot fi atât de neplăcute încât sunt interpretate ca și boală.

mafg MAFG WhatsApp Image 2019 11 06 at 12
mafg MAFG WhatsApp Image 2019 11 06 at 12
mafg MAFG WhatsApp Image 2019 11 06 at 12
mafg MAFG WhatsApp Image 2019 11 06 at 12

Datorită ineficienței mijloacelor actuale de a trata anumite afecțiuni (infecții virale, alergii, boli autoimune), concepția de tratament a pacienților trebuie reorganizată sub forma unei terapii naturopate, care are în vedere eliminarea cauzelor diverselor boli precum și armonizarea organismului și aducerea acestuia la parametrii optimi de funcționare. În cadrul acestei terapii naturopate, holistice, unul din cele mai importante aspecte îl reprezintă identificarea CAUZEI bolilor și eliminarea acestei.

 

În acest sens, dispozitivul Medical Application of Function Generator sau MAFG-03.01 este principalul mijloc de distrugere a microbilor, fiind indicat atât pentru detectarea cât și pentru distrugerea agenților patogeni din anumite circuite (organe, țesuturi, sânge) ale organismului uman.

 

Aparatul lucrează în domeniile spectrale de frecvență a ferestrei biologice, adresându-se în special microorganismelor care nu pot fi distruse prin alte metode.

RECOMANDĂRI

 1. Eliminarea agenților patogeni:
 • Virusuri: EBV, CMV, Hepatite (B, C, D) și altele;
 • Bacterii: Borrelia, Micoplasma, Toxoplasmă, Klebsiella, Staphyoloccoc etc.;
 • Paraziți: Leischmania, Toxocara, Tenii, Difilobotrium, Ascarizi, Giardia, Schistosoma etc.;
 • Fungi: Candida, Aspergillus, Alternaria etc.;
 • Celule canceroase.

 

 1. Eliminarea diverselor toxine
 • Metale grele: Mercur, Plumb, Cadmiu, Aluminiu, Plutoniu, etc.;
 • Substanțe chimice: Formaldehidă, Isopropil, Asbest, Insecticide, Fungicide, Coloranți, Diluanți etc.

 

 1. Impregnare homeopatică pentru diverse patologii
 • Afecțiuni: Scleroză Multiplă, Astm bronșic, Poliartrită, Lupus Eritematos Sistemic, Gastrite, Boală Crohn, Rectocolită Ulcero-Hemoragică și altele.

Versiunea actuală a dispozitivului MAFG 03.01 a fost modificată și dezvoltată, pe toate planurile (hard, soft, proceduri și terapii noi). Prin upgrade, s-a realizat, astfel, reducerea semnificativă a timpului de terapie Clark, precum și introducerea procedurilor de terapie automată, în ambele tipuri de terapii – Clark și Grabovoj.

În cazul eliminării metalelor toxice, s-a îmbunătățit semnificativ timpul de terapie în sensul scăderii duratei sub 30 de minute, procedura fiind una extrem de simplă, precisă și cu tolerabilitate înaltă.

 

ETAPELE PROCEDURII MAFG

 1. Repolarizarea – are rolul de a armoniza țesuturile pe frecvența creșterii susceptibilității acestora la terapiile ulterioare. Totodată, prin această etapă se elimină radiații electro-magnetice (wifi, telefon, tv) care afectează diversele țesuturi din organism.
 2. Terapia generală – este o etapă foarte importantă pentru pacienții care prezintă infecții sechestrate la nivelul organelor/țesuturilor greu accesibile sistemului limfatic. Astfel, se realizează permeabilizarea acestor țesuturi, agenții patogeni (virusuri, bacterii) prezenți la acest nivel devenind mai accesibili terapiei electro-magnetice.
 3. Scanarea– este o etapă opțională, care se realizează cu scopul identificării sau confirmării unor agenți patogeni, pentru care se dorește efectuare terapiei biofizice.
 4. Terapia specifică– este etapa cea mai importantă pentru că se axează strict pe agentul patogen identificat. Durata acesteia este cuprinsă între 1 oră și 30 de minute și 2 ore. Se realizează prin emiterea de bio-frecvențe, capabile să distrugă anumite micro-organisme patogene.
 5. Copia omografică– în această etapă se efectuează impregnarea unei soluții hidro-alcoolice cu frecvențe terapeutice în vederea continuării terapiei biofizice la domiciliu.

 

RESTRICȚII

 • Nu se poate face terapia persoanelor cu Pace Maker, stent-uri, by-pass coronarian, tije în corp, răni deschise, femei gravide și copii până la 5 ani. Celorlalte persoane nu s-au constatat sau observat nici un fel de efecte negative.
 • Nu există alte pericole pentru pacienți, aparatul asigurând o protecție totală, confirmată prin rapoartele de încercări întocmite de instituții specializate și recunoscute în domeniu. Dacă pacienții, din motive necunoscute, au amețeli sau amorțeli (fiind electrosensibili) se întrerupe terapia și, după câteva zile de odihnă, se repetă terapia. În cazul unei înroșiri minime accidentale (a unui eritem) al locului de contact dintre electrozi și corp, se aplică la finalul terapiei un masaj ușor al zonei cu o cremă emolientă de piele.