loader image
Skip links
Medicina Integrativă - Abordarea Completă a Sănătății Tale

Mărturie despre recuperarea neașteptată a vederii

„Nu mai vedeam și eram într-o stare foarte, foarte gravă. Nu mai vedeam nimic. În fața ochilor nu mai vedeam absolut deloc. Am făcut o endocardită. Adică am contactat de undeva o bacterie, Staphylococcus aureus. De câte ori îmi bătea inima îmi împrăștia bacteria respectivă în ficat, în splină, în creier.”

„Din cauza aceasta n-am văzut. Am avut cam 5% șanse de supraviețuire. Dureri în cap, dureri pe coloană în jos. Aveam înțepături, inclusiv când stăteam pe burtă simțeam înțepăturile.”

eye2

Acum sunt
99% recuperat!

  • Am început să mă simt mult mai bine după 3 săptămâni.
  • Mă simțeam mai bine de la o zi la alta, mai ales cu tractul intestinal. Nu mă mai simțeam balonat și nu mai simțeam durerile acelea intestinale.
  • Am simțit diferență și am slăbit câteva kilograme.
  • Acum cred că am o lună jumate de când am fost la Transilvania Healing Center și 99% nu mai am probleme cu vederea, nu mai văd încețoșat.
Programează o consultație

Aceasta este povestea unui pacient Transilvania Healing Center care a reușit sa se vindece descoperind cauzele afecțiunilor cu care se confrunta.

Și tu te simți rău și nu știi de ce?
Cu ajutorul tehnologiei medicale avansate, depistăm intoleranțele și alergenii care pot cauza starea ta de rău persistentă.

Pentru ca tratamentul să fie de succes, este necesar un plan personalizat și integrativ care să cuprindă adaptarea nutriției, a stilului de viață și susținerea acestora cu suplimente naturiste.

Contactează-ne azi pentru a-ți recapăta sănătatea!

Programează o consultație

De ce să alegi Transilvania Healing Center?

Te ajută să te vindeci de boli cronice și complexe ✦ Folosește metode de tratament naturale și eficiente ✦ Are o echipă de medici cu experiență și competenți.

11.000+
Pacienți tratați
8+
Ani de experiență
11.000+
Afecțiuni tratate

Nu mai aștepta! Dă-ți o șansă la o viață mai sănătoasă și mai fericită!