loader image
Skip links

Natural
Healing

Remedii inovative și naturale din interior până la exterior

Află mai mult

Healing Frequency

Produs inovator care stopează simptomele de durere

Află mai mult

DĂRUIEȘTE UN GIFTCARD

Dăruiește un Giftcard valoric persoanelor iubite cu ocazia onomasticilor și a momentelor speciale și fii sigur că ești singurul care împachetează sintagma: Multă sănătate!

Acestea pot avea suma de 200 lei, 350 lei și 500 lei

Servicii Transilvania Healing Centre

Este cea mai complexă și completă diagnosticare manuală. Se face cu ajutorul unui instrument de măsurare numit biotensor. Astfel se depistează toate problemele și dereglările găsite în organismul pacientului: frecvențele tuturor microorganismelor, paraziților, bacteriilor, virusurilor, ciupercilor. Mai mult, identificăm intoleranțe alimentare, alergii, disfuncții ale organelor, stresul oxidativ, încărcări cu toxine, metale grele, deficite, infencțiile din corp (inclusiv la dinți), analiza sistemului neuronal vegetativ și multe alte probleme din organism. Evaluarea biofizică inițială se desfășoară pe o durată de aproximativ 60-75 de minute. Aceasta este practic etapa de diagnosticare a întregului organism, cea mai complexă din România. Este cunoscut faptul că microbii se adăpostesc și se dezvoltă doar într-un mediu toxic al corpului, astfel protocolul nostru de evaluare ne oferă multe avantaje deoarece depistăm inclusiv nivelul toxinelor în corp.

La prima programare în clinica noastră, medicul efectuează o diagnosticare bioelectromagnetică manuală a întregului corp, adică o evaluare complexă a situației generale a organismului. Prin intermediul ei putem afla informații despre infecții și disfuncții, pot fi depistate structurile străine, precum bacteriile, virusurile, paraziții sau noxele din mediu; pot fi obținute informații cu privire la stări deficitare, procese patologice, distribuția hormonilor, reacția sistemului nervos vegetativ, modurile de funcționare a sistemului imunitar, fluxul de energie, posibile deficite, reacții la vaccinuri, stări imunologice și multe altele. Se mai pot obține și date care permit evaluarea severității afecțiunii și indică gradul său de cronicizare și multe altele.

În cadrul evaluării manuale a întregului corp prin această procedură bioelectromagnetică, se examinează detaliat diferite rubrici. Atunci când se efectuează analiza, se deschide pe rând fiecare rubrică și se testează pe pacient, una câte una, toate substanțele din respectivele rubrici. Rezultă astfel, în medie, circa 800 de măsurători separate.

Pentru o mai bună înțelegere a rezultatelor acestor măsurători, enumerăm câteva dintre analizele echivalente evaluării bioelectromagnetice inițiale.

Analize echivalente testării bioelectromagnetice inițiale:

1. Serologie

 • Hemoleucogramă;
 • Imunologie: alergii, intoleranțe alimentare (lactoză, gluten, etc.), boli autoimune;
 • Electroliți;
 • Minerale (Ca, B12, Mg), vitamine (D3, B6);
 • Probe inflamatorii: stres oxidativ si nitrosactiv;
 • Identificare toxine: pesticide, chimicale, metale grele;
 • Identificare infecții intra si extracelulare: bacterii, virusuri, paraziți, fungi;
 • Tiroidă (TSH, T3, T4, anti TSHR);
 • Uree, Creatinină;
 • Colesterol, Trigliceride.
 • Probe hepatice – alanin aminotransferaza, aspartat aminotransferază, FA, markeri virali;

2. Coproparazitologic

Identificare paraziți;

3. Evaluare microbiom

4. Detectare intestin permeabil

5. Identificarea organelor/sistemelor care sunt supuse unui stres cronic (ex. tip inflamator/ toxic)

Consult reumatologic, endocrinologic, cardiologic, imunologic, nefrologic;
Exsudat faringian;
Panel alergeni alimentari lg E specific (36 alergeni).

Înainte de evaluarea inițială, se realizează evaluarea automată – Evaluare automată. Aceasta oferă informații cu privire la anumite stări patologice de la nivel tisular, acumulări de toxine, blocaje în fluxul energetic, infecții, focare de infecție, precum și informații privind capacitatea de reglare a structurilor corporale, abilitățile de detoxifiere și starea energetică a sistemelor luate în mod separat, respectiv a organismului privit ca un întreg.

Pentru o evaluare automată, efectuată cu ajutorul echipamentului medical, sunt suficiente 8 minute. Această evaluare automată este însă urmată de obicei de o ședință de terapie bioelectromagnetică. De regulă, o evaluare completă a întregului corp este necesară numai atunci când se începe terapia, putând fi însă recomandată și după o perioadă mai îndelungată sau ca măsură de prevenție, la intervale mari de timp.

În centrul nostru medical combinăm testările bioelectromagnetice manuale cu cele automate, astfel analizam în mod specific situația individuală a fiecărei persoane examinate. Practic, nu există niciun fel de limitări pentru acest tip de testare. Copiii foarte mici, femeile însărcinate, persoanele cu dizabilități fizice și purtătorii de stimulator cardiac sunt testați mai curând manual. Pentru toți ceilalți pacienți se apelează, în general, la ambele metode de testare.

În cadrul testării ințiale bioelectromagnetice, pacienții sunt rugați să-și aducă medicamentele pe care le iau în cazul în care urmează deja un tratament.

Această testare poate fi folosită în mai multe situații. Evaluarea se efectuează ca și testare finală după încheierea schemei de tratament sau în cazul în care pacientul nu a mai fost la control în ultimele 6 luni. Se verifică rezultatul terapiilor făcute, dacă au mai rămas urme de agenți patogeni, bacterii, virusuri, intoleranțe alimentare, alergii, afecțiuni de orice fel, etc. Durează aproximativ 30 de minute.

Această testare poate fi aplicată în diverse contexte. Se realizează ca testare la recomandarea doctorului. Se analizează eficacitatea terapiilor efectuate, identificând eventualele prezențe ale agenților patogeni, bacteriilor, virusurilor, intoleranțelor alimentare, alergiilor și altor afecțiuni. Procesul durează în jur de 45 de minute. Această testare NU înlocuiește testarea inițială și nu se va putea efectua ca prima testare. Acest tip de scanare va fi disponibil doar după ce s-a efectuat scanarea inițială.

Evaluare de o oră, recomandată în cazul pacienților care nu au revenit la control în ultimele 6 luni. Dacă pacientul depășește acest interval, este nevoie de o evaluare mai amănunțită.

Terapia biofizică a câmpului vital – Principiul de bază pentru metodele biofizice de tratament integrativ constă în transmiterea în organism a unor impulsuri electromagnetice specifice și a unor informații detaliate, stocate sub formă de biofotoni, toate acestea având rolul de a optimiza controlul proceselor vitale din organism. În plus față de desensibilizarea biofizică individualizată pentru diverși alergeni, se mai desfășoară și alte etape ale planului de tratament, destinate stimulării activității sistemului imunitar, a aparatului digestiv, a mecanismelor de detoxifiere și a multor alte astfel de funcții.

Prin aceeași terapie poate fi îmbunătățit bilanțul energetic al organismului. O parte dintre programele de tratament sunt calculate de către un sistem computerizat, pe baza măsurătorilor și testărilor precedente. Celelalte etape ale terapiei se stabilesc de către terapeuți în funcție de situația și evoluția pe care le constată aceștia.

În timpul tratamentului, copiii foarte mici și bebelușii pot fi eventual ținuți în brațe de către aparținători sau pot rămâne în cărucior. Ceilalți pacienți sunt tratați într-o poziție comodă, culcați pe spate, pe pat. Pe corp se montează electrozi cu greutate mică și suprafață mare. Se recomandă o îmbrăcăminte subțire, aceasta putând fi menținută pe toată durata ședinței de terapie.

Tratamentul este complet nedureros, energiile utilizate fiind de intensitate foarte redusă, persoanele tratate nu sunt expuse nici radiațiilor electromagnetice. Se va evita efectuarea terapiei în primele trei luni de sarcină, pentru a nu provoca reacții prea puternice la procesul de detoxifiere. De asemenea, se recomandă precauție și în cazul pacienților care au suferit un transplant de organe, deoarece, în situația acestora, îmbunătățirea răspunsului imunitar este mai curând de evitat, pentru a nu risca reacții de respingere a țesutului sau organului transplantat.

La pacienții cu implanturi metalice, electrozii nu vor fi poziționați în regiunile corporale în care se găsesc aceste implanturi. Același lucru este valabil și pentru stimulatoarele cardiace, implanturile de defibrilatoare cardiace și pompele de insulină.

Ne bucurăm să vă prezentăm un nou serviciu inovator la Transilvania Healing Centre: „Terapie + Mito Therm„. Acest serviciu combină beneficiile Terapiei biofizice a câmpului vital cu cele ale Mito Therm, oferind pacienților o modalitate holistică și non-invazivă de îmbunătățire a sănătății lor.

Terapia biofizică a câmpului vital folosește impulsuri electromagnetice specifice și biofotoni pentru a optimiza controlul proceselor vitale din organism. Această terapie poate îmbunătăți activitatea sistemului imunitar, funcționarea aparatului digestiv, mecanismele de detoxifiere și multe alte funcții ale organismului. Prin personalizarea terapiei, putem adapta metodele de tratament pentru a răspunde la nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Mito Therm, pe de altă parte, utilizează modele oscilatorii ale frecvențelor corpului pentru a oferi terapie. Acesta este util si  în caz de probleme cardiace și circulatorii, și în perioada de convalescență după intervenții chirurgicale.

Combinând aceste două terapii, serviciul „Terapie + Mito Therm” oferă o gamă largă de beneficii. Împreună, acestea pot îmbunătăți echilibrul energetic al organismului, pot îmbunătăți funcționarea sistemului imunitar, pot stimula mecanismele de detoxifiere și pot sprijini recuperarea după intervenții chirurgicale. În plus, această combinație de terapii poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient, oferind astfel un tratament eficient și personalizat.

Serviciul „Terapie + Mito Therm” este complet nedureros, și poate fi realizat într-o poziție comodă, cu pacientul culcat pe spate. Nu există radiații electromagnetice implicate, iar tratamentul poate fi realizat cu pacientul îmbrăcat în haine subțiri.

Se bazează pe același principiu ca și Terapia obișnuită, dar reprezintă o terapie extinsă, după cum îi spune și numele. Se recomandă in cazul pacienților cu afecțiuni mai complexe și severe, virusuri cu o toleranță mai mare sau care au un răspuns mai lent la alte tratamente. Practic este o combinație între terapia obișnuită și terapia automata. Durează aproximativ 160 de minute.

Trimite-ne numele și numărul de telefon și te sunăm în cel mai scurt timp

DOCUMENTE NECESARE PROGRAMĂRII

NOTA* În vederea păstrarii unei evidențe cât mai corecte cu privire la pacienții clinicii, avem rugămintea de a completa cele trei documente de mai jos, înainte de a vă prezenta la programarea realizată online sau telefonic. Așadar, cele trei documente: Contract prestări servicii, Acord de prelucrare date și Consimțământ pacient vor fi completate respectând următorii pași:

 1. Deschidere document prin apăsarea butoanelor (individual);
 2. Completarea datelor perso nale în spațiile menționate;
 3. Validarea datelor prin apăsarea butonului Validează Fișier de la finalul fiecărui document;
 4. Salvarea documentului pe calculator / Printarea documentului;
 5. Trimiterea celor trei documente pe adresa programari@transilvaniahealing.ro / Prezentarea la programare cu documentul fizic, printat.
Contract prestări servicii
Acord de prelucrare date
Consimțământ pacient

Transilvania Healing Centre este un centru de sănătate și medicină integrativă care utilizează cel mai modern sistem din medicina bioelectromagnetică.

Sistemul nostru non-invaziv se adresează cauzelor bolilor, nu reducerii simptomelor pe termen scurt. Pentru că ne adresăm unei game largi de afecșiuni, serviciile noastre se pot plăti și în rate!

Banca Transivlania
Programează-te acum