Testimoniale

Totul se compune din energie, conţine informaţii, este în mişcare, se dezvoltă şi se află în interacţiune cu mediul și întregul univers. Acest lucru este valabil și pentru oameni, deopotrivă.

Să faceți cât mai mulți oameni bine! „Încă de pe parcursul tratamentului am început să mă simt tot mai bine, iar acum, la final, mă simt excelent. Deja am recomandat centrul de sănătate Transilvania Healing Centre mai multor prieteni, pentru care îmi doresc din suflet să ajungă aici și să identifice toate alimentele ce le obosesc și stresează organismul. Trei membrii ai familiei mele deja au început un tratament la Transilvania Healing Centre. Să faceți cât mai mulți oameni bine!”

Mihai 39 ani, manager

Recomand cu drag tuturor ce au nevoie de ajutor similar mie. Am fost diagnosticată cu multiple intoleranțe alimentare, mi s-a constatat prezența metalelor grele, candida albicans și altele. Am urmat un regim strict, excluzând alimentele contraindicate, am administrat medicamentele și suplimentele indicate, după care au urmat 4 sesiuni de terapie. În timpul tratamentului m-am simțit bine pentru că am urmat cu strictețe recomandările specialistului. Recomand să se urmeze indicațiile specialistului, să fiți atenți la simptomele și semnalele organismului. El ne comunică mereu dacă ceva nu este bine. Beți multă apă, eliminați pe cât posibil stresul, meditați și fiți fericiți. Vă mulțumesc pentru ghidare și asistența oferită.

Dumitrița, 25 ani, studentă

Merită toată experiența. Pentru mine a avut efect sută la sută. M-am prezentat la centru cu dureri de stomac, crampe abdominale și diverse alergii. A fost o experiență interesantă, sfaturile primite m-au ajutat să îmi propun să fiu mai organizată și mai serioasă cu sănătatea fizică și cu regimul de viață. După tratament m-am simțit energizată, foarte bine fizic și pshihologic. Merită toată experiențe, deja am recomandat unor persoane tratamentul. Pentru mine a avut efect sută la sută

Veronica, 33 ani, profesor psihopedagog

Cu toată dragostea și recunoștința, vă mulțumesc. După luni de slăbiciune și neputință de a identifica cauza, am găsti la Centru răspunsul la toate problemele mele: o multitudine de viruși, paraziți și bacterii care îmi distruseseră echilibrul intestinal și îmi dăduseră viața peste cap. Candida, paraziții și celelalte virusuri declanșaseră stări de insomnie prelungite, nervozitate, lipsă de chef și lipsă de poftă de mâncare. În timpul tratamentului m-am simțit plină de optimism, am primit încurajări și explicații care m-au liniștit. Plină de entuziasm, după 7 luni am putut parcurge 10 km pe jos, fără să obosesc și fără să mă simt epuizată. Recomand prietenilor și cunoscuților să renunțe la alimentele procesate și la consumul de zahăr și să își facă o testare la Transilvania Healing Centre pentru a evita sau a cunoaște comparațiile apărute în viața lor. Voi reveni cu mare drag, cu mare încredere și voi menține stilul de viață adoptat pe parcursul tratamentului fără să mă gândesc că am pierdut ceva.

Silvia, 45 ani, economist

Sunteți un dar de la Dumnezeu pentru noi cei care nu mai aveam speranță de vindecare. Transilvania Healing Centre este un centru de sănătate de excepție și unic care oferă servicii de sănătate pe care nu le găsim în alte clinici. Eu am fost vindecată de intoleranța alimentară care mă chinuia de 4 ani de zile, am fost sub tratament de la mari profesori doctori din țară, dar fără rezultat. Tratamentul este unul relaxant, acum mă simt excepțional, am putere să mănânc orice doresc, mă simt plină de energie. Sunteți un dar de la Dumnezeu pentru noi, cei care nu mai aveam speranță de vindecare! Vă mulțumesc! Recomand să veniți cu încredere că veți fi întâmpinați cu drag și profesionalism, o să găsiți un loc unic și o să fiți ajutați să vă rezolvați problemele de sănătate.

Aurelia, 52 ani, asistent social

Doresc să mulțumesc în mod special domnului Dr. Haldor pentru profesionalismul și acuitatea folosite în diagnosticarea fiului meu. Mulțumesc că mi-ați salvat fiul! Vreau să mulțumesc echipei care m-a ajutat la soluționarea și ameliorarea problemelor de sănătate ale lui Marco. Doresc să mulțumesc în mod special domnului Dr. Haldor pentru profesionalismul și acuitatea folosite în diagnosticarea fiului meu. Rezultatele terapiilor sunt EXCELENTE, au trecut aproximativ 3 luni, timp în care nici unul din simptomele anterioare nu a mai apărut. La ultima vizită, la dr. Moldovan, conform măsurătorilor, Marco nu mai avea nici o alergie, motiv de întrerupere a dietei prin programul de reintroducere a alimentelor. Am reintrodus ușor cam tot din cele interzise, fără grabă, dar încă nu am introdus GLUTENUL deloc, alegerea fiind a mea, încă ne bucurăm de starea de bine a băiatului, cu puțină teamă față de gluten. Acum, în aceste condiții: Marco nu mai are alergii Marco nu are viruși, bacterii, metale (conform ultimei măsurători din 20 decembrie) Marco încă are dietă fără gluten (alegerea noastră) Marco nu face febră, nu are afte bucale Vrem să rămânem într-o strânsă colaborare cu dvs pentru problemele actuale chiar și pentru viitor, așa că părerea Dvs. d-le Haldor este foarte importantă. Vom ține seamă de sugestiile Dvs. și vom acționa așa cum ne sugerați.

Irina, o mamă fericită

După primele 4 zile de tratament am eliminat parazitul de la ficat, observând o schimbare pozitivă imediată (energie a organismului, îmbunătățirea somnului și a stării de spirit, etc). Am avut alergii, intoleranțe alimentare, un parazit la ficat, viruși pe căile respiratorii, candidoză intestinală, prezentând un sistem imunitar scăzut. Am ținut strict regimul alimentar de excludere și tratament medicamentos 3 săptămâni, apoi am venit la controale și terapii și am efectuat tratamentul 8 săptămâni pentru întărirea sistemului imunitar. După primele 4 zile de tratament am eliminat parazitul din ficat, observând o schimbare pozitivă imediată ( energie a organismului, îmbunătățirea somnului și a stării de spirit). După regim și tratament, am scăpat de majoritatea alergiilor ( a rămas doar un singur tip de praf de casă din 3 câte mi s-au depistat) și de toate intoleranțele alimentare. Personalul este foarte drăgut, amabil și serviabil. Au răspuns la toate informațiile și lămuririle cerute. Bonus: AMBIENT foarte foarte foarte plăcut!

Gabriela, 36 ani, profesor și director CNIPTN

Azi, la Transilvania Healing Centre, Luca Andrei a început o viață nouă, fără alergii . Luca Andrei prezenta multiple alergii, dermatită atopică, intoleranță la histamină, mucoasă intestinală inflamată. Timp de 3 ani, Luca Andrei nu a putut fi vindecat în sistemul românesc medical, noapte de noapte avea dureri de burtică și prurit Aici, la Transilvania Healing Centre, un centru profesionist prin atitudinea, modul de prezentare și rezolvare a tuturor problemelor medicale, Luca Andrei a început o viață nouă, fără alergii. Mulțumim din suflet!

Sorin, tatăl lui Luca Andrei

Încerc să mă obișnuiesc că nu mai am picioarele grele și umflate, că am o rezistență fizică și psihică mult mai mare, parcă sunt alt om și am revenit la viață. Am venit la centru cu probleme majore de circulație sangvină și cu blocaj arteră la piciorul stâng, ceea ce mă forța la operație. Am avut și un fond alergic, lipsă de energie, stări de oboseală acută pe care nu mi le explicam. Primele zile după tratament am avut ușoare stări de amețeală, dar am fost informată că se vor produce anumite schimbări în organism, ceea ce m-a bucurat deoarece tratamentul își face efectul. Am simțit cum stările mele încep să se amelioreze de la o săptămână la cealaltă și după 3 săptămâni am simțit că organismul meu și-a revenit la normal, lucru confirmat și în urma controlului efectuat după tratament. Încerc sa mă obișnuiesc că nu mai am picioarele grele și umflate, că am o rezistență fizică și psihică mult mai mare, parcă sunt alt om și am revenit la viață. Vreau să mulțumesc d-lui Dr. Holesch și întregii echipe pentru susținerea, profesionalismul și atmosfera pe care am regăsit-o la Transilvania Healing Centre. Odată intrat aici simți că problemele tale își găsesc rezolvare și întreg personalul este deschis și prietenos.

Daniela, 35 ani, designer

Am venit la centru cu fiul meu care avea probleme de greutate și dureri abdominale. Copilul meu a pierdut în greutate pe toată perioada regimului și se simte bine fizic și psihic. Am ajuns la Transilvania Healing Centre la recomandarea unei prietene care și-a tratat copilul în vârstă de 3 ani, iar rezultatele au fost pe măsura așteptării, adică foarte bune. Am venit cu fiul meu în vârsta de 11 ani, cu probleme de greutate și dureri abdominale. Dl Doctor Holesch l-a diagnosticat cu o ciupercă (candida) iar în urma regimului alimentar recomandat, am reușit să tratăm dezechilibrul. Am avut și o consultație la nutriție, iar d-na Dr. nutriționist Daria Dulfu ne-a recomandat un regim alimentar de care am fost foarte încântată. Copilul meu a pierdut din greutate pe toată perioada regimului și se simte bine fizic și psihic. Vom reveni la control.

Lori, mama lui David

Am venit la centru în urma unor recomandări din partea familiei și a prietenilor și le voi fi mereu recunoscătoare pentru schimbarea de care am avut parte datorită tratamentului recomandat de Transilvania Healing Centre. La doar 24 de ani sufeream de oboseală cronică, dureri de cap, incapacitate de a mă concentra, insomnii și stări de amețeală. Deși încercasem până acum alte metode de a determina ce era în neregulă cu mine, și urmasem tratamente de tot felul, nimic nu părea să funcționeze. Experiența cu Transilvania Healing Centre a fost complet diferită. Am avut parte în sfârșit de un diagnostic clar și de un tratament care a inclus și un regim alimentar, care a dat rezultate extrem de rapid. Echipa a fost extraordinară și prietenoasă, acceptând să mă programeze în weekend din cauza faptului că programul de muncă nu îmi permitea să ajung din Londra în zilele săptămânii. În mai puțin de 2 săptămâni de când am început tratamentul și regimul alimentar, am început să văd schimbări în nivelul de energie și puterea de concentrare, ceea ce pentru mine a fost un impact mare. Nu am cuvinte să le mulțumesc d-lui Dr. Holesch și D-nei Daria pentru schimbarea majoră pe care au produs-o pentru mine. Aș recomanda clinica oricărui cunoscut, echipa nu îți dă doar o soluție pe termen scurt, ci mai degrabă un nou stil de viață sănătos și plăcut.

Rebeca, 24 ani, Recruiter & Trainer

Am venit la centru în speranța de a scăpa de problemele mele de sănătate, stările psihice cu care mă confruntam de ani de zile și care nu au ajuns la o diagnosticare în urma numeroaselor consulturi și încercări la alte clinici. De asemenea, mă confruntam cu probleme de greutate în ciuda unui stil de viață sănătos pe care îl duc (atât ca și alimentație, cât și ca sport). Recunosc că la început aveam o teamă că și acest tratament va eșua, însă acum, după 4 săptămâni de regim de excludere și 3 tratamente Vitalfeld mă simt alt om. Au dispărut stările mele deranjante, am început să slăbesc… am senzația că trăiesc un vis frumos din care mi-e teama să mă trezesc. Îi mulțumesc D-nei Dulfu pentru ajutor și pentru încrederea avută în mine că voi putea duce până la capăt aceasta luptă. Vă doresc numai bine!

Noemi, 42 ani, Economist

Am ajuns la Daria în urma unei recomandări pe partea de nutriție. Spun Daria și nu Dna Dr. Daria, deoarece de îndată ce intri în cabinetul ei – te tratează ca și cum ai fi un membru al familiei. Este un specialist așa cum ar trebui să fie teoretic toți: vede pacientul nu doar ca o suma de disfuncții și boli, ci ca pe un întreg: suflet, psihic, minte, organe, corp, energii. Nu mă așteptam ca așa ceva să existe în România. Simpla interacțiune cu ea te echilibrează și îți dă speranța că te poți însănătoși. În urma evaluării biofizice inițiale, am descoperit care erau cauzele dezechilibrelor pe care le trăiam – cauze pe care medicina alopata nu a fost în stare să le identifice în ultimii 2 ani. Și se știe că odată ce descoperi cauza, problema e pe jumătate rezolvată. Având încredere deplină în Daria, mi-am adus și fetița la ea. Nu am cuvinte să descriu modul în care abordează copiii – cu răbdare, empatie și atenție desăvârșită. Suntem amândouă în proces de vindecare și mă bucur în fiecare zi că am descoperit-o pe Daria. O recomand tuturor celor care au încercat toate metodele alopate sau tradiționale fără succes. O recomand tuturor celor care cred că omul este mai mult decât carne și oase. O recomand tuturor părinților care preferă să își trateze copiii folosind medicina integrativă. O recomand tuturor.

Elza, 35 ani, Specialist Resurse Umane

M-am orientat către Transilvania Healing Centre din cauza unei alergii de care nu am reușit să scap cu multiple diete și tratamente medicamentoase pe parcursul anilor. Este minunat ca cineva să îți înțeleagă problemele și de la care poți obține un program de sănătate și de nutriție personalizat, care se potrivește stilului tău de viață și prin care îți poți atinge obiectivele! Cu ajutorul testării biofizice și cu coaching-ul dnei. Nutriționist Daria Dulfu, am finalizat cu succes o dietă prin care am eliminat din alimentația zilnică drojdia, timp de trei săptămâni și pot să menționez cu bucurie că disconfortul alergiei a dispărut și mă simt foarte bine.

Sorin, 53 ani, Manager General

Știindu-mă cu probleme de inimă, hipertensivă, cu cardiopatie ischemica și obezitate de gradul II, am venit la centru și mi s-a făcut testarea biofizică. Pe lângă testarea propriu-zisă, în urma căreia au reieșit atât probleme de floră intestinală, intoleranțe alimentare cât și o intoxicație cu formaldehidă și prezența unor toxine genetice, mi s-a testat și compatibilitatea medicamentelor pe care le luam. S-a dovedit că nu toate medicamentele erau bune pentru corpul meu și mai mult decât atât, că luam două medicamente pentru aceeași problema cu inima, medicamente care nu erau compatibile unul cu celălalt. Am renunțat la medicamentele respective, am redus și numărul celorlalte, constatând că mă simțeam bine și fără atât de multe tipuri de medicamente. Am urmat un plan de tratament în urma căruia am scăpat de intoleranțe, formaldehidă și toxine, am scăzut în greutate și acum mă simt mult mai bine. Mi s-a ameliorat și durerea de picioare pe care o aveam și mi s-au dezumflat semnificativ. Voi urma în continuare un plan nutrițional pentru scăderea în greutate. Sunt bucuroasă că am redus numărul de medicamente și acum mă simt bine, astfel că mulțumesc echipei medicale de la Transilvania Healing Centre

Constanța, 64 ani, pensionară

Metoda evaluării biofizice, utilizata la Transilvania Healing Centre este sensibila si identifica corect diferite probleme de sanatate. Mi-a placut atmosfera de la Transilvania Healing Centre întrucat este una placuta si curata, indicatiile medicului au fost facute pe un ton optimist si pozitiv. Am primit explicatii detaliate in legatura cu tehnica utilizata si terapiile care mi-au fost recomandate. Am constatat ca au fost evidentiate si probleme medicale pe care le aveam, dar pe care am omis intentionat sa le spun inainte de testarea biofizica. Acest lucru mi-a creat convingerea ca metoda diagnosticarii biofizice este sensibila si identifica corect diferitii factori care pot fi problematici in ceea ce priveste sanatatea.

Emil, 65 ani, pensionar

Nu știu dacă aș fi scăpat de dureri dacă nu urmam planul de tratament propus de medicii de la Transilvania Healing Centre Am suferit de dureri musculare care s-au accentuat timp de 3 luni, timp în care nu mi s-a depistat un diagnostic și durerile nu au cedat la antiinflamatoare. La Transilvania Healing Centre a fost identificată prezența unor paraziți la nivel muscular și durerile s-au ameliorat încă după primul tratament. Am făcut un tratament complet, inclusiv cu program nutrițional, mă simt plin de energie, am scăzut în greutate și nu mai am dureri. Recomand serviciile Transilvania Healing Centre! Nu știu dacă aș fi scăpat de dureri dacă nu urmam planul de tratament propus de specialiștii de aici.

Daniel, 35 ani, economist

Prin acest mesaj doresc să aduc mulțumirile mele sincere și aprecieri deosebite pentru competența, înaltul profesionalism și sprijinul pe care mi-l acordă pentru ameliorarea stării mele de sănătate care din păcate sta sub semnul unui diagnostic grav. Mă bucur foarte mult că domnul doctor Holesch și echipa dumnealui au hotărât să deschidă Centrul Transilvania Healing în Cluj Napoca. Este, în opinia mea un mare câștig pentru clujeni și pentru orice pacient din Romania care apelează la serviciile acestei noi unități medicale. Le urez mult succes. Cu mare prețuire.

Gheorghe, 63 ani, București

Au dispărut nopțile de coșmar, durerile de stomac și teama. Sunt de domeniul trecutului. Încă nu îndrăznesc să cred că este adevărat după doar 3 săptămâni. După o operație de displazie de col uterin (extirpare totală) și ca urmare a razelor efectuate înainte de operație, am început să am diaree repetată, zi și noapte, gastrită și hemoroizi. Timp de 15 ani am făcut nenumărate investigații, analize, colonosccopie, dar toate în zadar. Am avut o imunitate foarte scăzută datorată diareei, fapt pentru care în urmă cu trei ani am făcut o serie de analize, fiind diagnosticată cu un deficit scăzut de vitamina B12. În concluzie, am ajuns să nu mai știu ce să mănânc și ce tratament să mai abordez. Am devenit prizoniera casei. În urma tratamentului efectuat la Transilvania Healing Centre, nopțile de coșmar, durerile de stomac și teama au dispărut. Încă nu îndrăznesc să cred că este adevărat după doar 3 săptămâni. Pentru mine sunteți ÎNGERI PĂZITORI. Vă mulțumesc!

Malica, 58 ani

Overall I achieved everything I intended to accomplish while visiting the Transilvania Healing Centre in Cluj. The team was very supportive and engaged in my process of renewal and overall health. The treatments as well as my high morale healed a serious yeast and parasite issue that I have been attempting to take care of since 2010. Various doctors in the medical and complementary fields have tried but with little success. The team at THC worked together to administer the correct frequencies to eliminate the parasite and the candida along with the help of proper antibiotics. In other words, the treatment was very well balanced respecting both mainstream medical and complementary protocols. I have lost 8 kilograms, my food addictions & allergies seem to have miraculously vanished, and I am experiencing a more balanced approach to the way I treat food and my body. I recognize how subtle yet profound this resonance therapy influences my daily decisions about developing business & commerce, and regarding my health. I have been travelling all over the world for over 10 years studying diverse medicinal practices, and this experience at THC clinic in Romania is definitely top amongst my personal achievements. Thank you very much. I’m glad I chose to seek treatment in Romania and found THC clinic to assist me in taking care of this health condition.

Stephen, 45 years of age from Toronto, Canada

Cel mai important lucru pentru care sunt recunoscătoare acestui centru, în special D-nei Nagy care s-a implicat în rezolvarea cazului meu, este ca nu mai sunt dependentă de antihistaminic și nu îl mai folosesc deloc. Având alergie la acarieni, am urmat timp de 8 ani de zile tratament cu antihistaminic Xyzal și toți alergologii pe care i-am consultat până acum mi-au spus că n-o să scap niciodată de aceasta alergie. Ajunsesem să fiu dependentă de Xyzal și nu am rezistat fără el nici măcar 1 zi. Având rinită alergică, mă simțeam foarte rău și îmi curgea sânge din nas, în special în timp ce dormeam. Când se întâmpla asta nici nu puteam sta in picioare. Văzând că mă simt rău, un prieten bun mi-a recomandat să vin la Transilvania Healing Centre. Am făcut testarea inițială și în urma acesteia au fost depistate mai multe afecțiuni care îmi afectau sistemul imunitar. Despre unele dintre ele nu știam înainte. Am urmat 5 terapii, iar in urma acestora mă simt bine, nu îmi mai curge sânge din nas și alergia la acarieni nu mai există. Cel mai important lucru pentru care sunt recunoscătoare acestui centru, în special D-nei Nagy care s-a implicat în rezolvarea cazului meu, este că nu mai sunt dependentă de antihistaminic și nu îl mai folosesc deloc.

Denisa, 13 ani, eleva, însoțită de mama ei, Daniela, Cluj Napoca

I got introduced to the Transylvanian Healing Center by Sorin Gadola. In the beginning, I was a little skeptical as the whole Biophysics field was a very new for me.I have a 15-year-old daughter and she was diagnosed with a strong sarcoma so she had 7 years ago a operation in Italy and they removed the tumor… But it grew back after 7 years and she had to do another operation and the school medicine even proposed a preventive chemo therapy which Is ridiculous for such a young girl. So, we were looking for alternative ways. The Moment I spoke with Dr.Haldor and explained him everything he gave us immediately the feeling of yes there is a chance to heal and even find out the cause which is the key for healing. So, we started doing some testing and diagnosing and yes he found the cause. After several treatments and a very detailed diet plan we could remove the bad cells and now she is very healthy again. Thank You Sorin Thank You Dr. Haldor and the whole team of doing such an amazing job. May many people find their way and get back on track through your services.

Thomas Rohner