Skip links

Tratament & Diagnosticare Tumori

Abordări ale medicinii integrative și tratamente non-invazive de tratare a tumorilor

 

Transilvania Healing Centre este o clinică de medicină integrativă care identifică cauzele bolilor cronice, ale bolilor degenerative, cum sunt cele autoimune, alergii sau chiar mioplazii. Datorită tehnologiei de ultimă generație folosită, putem identifica măsura în care se regăsesc celule reziduale în organism,  celule ce au suferit modificari anormale, în ce stadiu sunt, dar și capacitatea organismului de a lupta cu boala.

De exemplu, dacă este o disfuncție pe ficat, capacitatea de vindecare a corpului devine mult mai grea prin metode clasice. Sistemul digestiv, deasemenea, îl putem evalua să vedem cât de eficient este, pentru că în el constă imunitatea întregului corp. Sistemul limfatic este deopotrivă important în această afecțiune, dar și toxinele prezente în organism. Toate acestea ne ajută să avem un diagnostic foarte clar și o terapie mai specifică.

Organele și sistemele menționate anterior sunt deficitare sau blocate din cauza unei reacții în lanț? O reacție în lanț care poate să plece de cele mai multe ori de pe intestin, să producă intestin permeabil, disfuncții pe organele digestive, metabolice, ficat, ca după aceea putând afeca sistemul endocrin și declanșa detoxifierea. Da, este o reacție în lanț, într-adevăr și se autoîntrețin.

Cum abordează clinica Transilvania Healing Centre tumorile? Primul și cel mai important pas este depistarea cauzelor care le-au produs leziuni, dezechilibre, afecțiuni etc. Totodată, putem să vedem inflamația din corp și toate toxinele, factorii nocivi care favorizează apariția afecțiunilor tumorale. Facem terapii țintite pe anumite tumori, depistând frecvența electromagnetică a agenților care au produs dezechilibre. După aceea o micșorăm treptat, până la distrugere.

Prin intermediul terapiilor bioelectromagnetice curățăm intestinul, microbiomul, până la întreg organismul. Ajutăm sistemul imunitar până se va micșora tumoarea? Ajutăm și direct și indirect. Direct prin terapii pe celula tumoreană și indirect prin detoxifiere, eliminarea agenților patogeni și inflamatorii, eliberând astfel sistemul imunitar și permitandu-i să își facă treaba de apărare, reluând lupta.

Care este procedura directă de combatere a tumorii? Vorbim de domeniul fizicii cuantice și anume frecvențe care distrug celula tumoreană. Deci practic, celula tumoreană în prezența unei frecvențe compatibile, începe să rezoneze, să vibreze la nivelul membranei până se sparge. Pe tema asta sunt și pe YouTube foarte multe testimoniale, filme în care se sparge un pahar cu sunetul. Totodată se optimizează toate funcțiile organismului: sistemul limfatic, digestiv, imun, metabolic, endocrin și atunci și corpul luptă mai eficient.

Care sunt tipurile de tumori? Orice organ poate să aibă tumori. Enumerăm câteva tipuri de tumori mai des întâlnite: digestive, mamare, cerebral, osoase.

Concret, care sunt pașii pe care îi va parcurge un pacient cu o tumoare în cadrul clinicii? Prin evaluarea bioelectromagnetica inițială în care se face evaluarea întregului organism, se identifică factorii care dăunează corpului, toxine, micro-organisme, intoleranțe, metale grele etc și se face un plan de tratament complex. Acesta are 3 pași, o dietă alimentară din care se exclud alimentele la care găsim intoleranță, rețeta cu suplimente alimentare necesare pentru susținerea funcțiilor vitale și terapii bioelectromagnetice în cadrul clinicii.

Contează stadiul în care se află boala? De ce? Este important stadiul în care se află pentru că și răspunsul terapeutic este cu atât mai bun cu cât e în stare mai incipientă. Bineînțeles că și în stadiile avansate se pot obține rezultate, însă cu eforturi mai mari și seriozitate maximă din partea pacientului în ceea ce privește strictețea cu care va respecta indicațiile.

Cum arată planul de tratament personalizat pentru pacienții care au tumori? Planul este îndreptat din toate punctele de vedere: detoxifiere, echilibrarea disfuncțiilor, eliminarea metalelor grele, stilul de viață sănătos, eliminarea microbilor care produc diverse disfuncții și crearea și menținerea unui teren cât mai sănătos și non-toxic în interiorul organismului.

Cât timp, minim, va trebui pacientul să aloce unui tratament? În cazul tumorii, cam un an de zile. Dar depinde de vârstă și stadiul afecțiunii.

De ce ar alege un pacient să se trateze de tumoare prin medicina bioelectromagnetica? În primul rând, diagnosticarea este extrem de complexă și putem să vedem cauzele care au declanșat afecțiunea inițial. Terapia este una naturală, blândă, fără efecte adverse, vizând constant cauza și nu simptomele afecțiunii.

Cum arată rezultatele pacienților cu tumoare care s-au tratat sau se tratează la clinică? Rezultatele ar trebui cuantificate în timp și țin foarte mult și de starea emoțională a pacientului, dar rezultatele sunt bune. După 3 luni de zile se văd îmbunătățiri dacă există și o echilibrare psiho-emoțională. Am avut un pacient care avea tumoare hepatică, iar după terapii a făcut ecografie și nu a mai apărut. Unei paciente cu tumoare mamară i s-a emis tumoarea după aproximativ trei luni.

Care sunt principalele simptome ale pacienților cu tumoare? Unii pot să nu aibă niciun simptom ieșit din comun, alții pot prezenta stare de oboseală, alții au un disconfort constant la nivel digestiv, simt arsuri sau senzația că ceva nu este în regulă. Alții pot să aibă dureri dacă au metastaze, dureri cronice tot mai intense, scădere în greutate nejustificată sau grețuri și migrene.

Ce se poate întâmpla dacă acestea nu sunt luate în serios și tratate ca atare? Dacă pacientul are ambiție și dorește să trăiască și are pentru ce să lupte, se poate să își revină și dintr-un stadiu avansat de boală. Dacă nu se ia în serios, atunci se poate ajunge la deces.

De ce au parte pacienții cu tumoare de astfel cu simptome? Tumoarea este de fapt un țesut străin organismului care se formează din țesutul propriu, dar devine străin organismului și începe să crească, să se tot răspândească în organism până coplesește corpul și induce disfuncții majore, incompatibile cu viața. Pacienții cu tumoare au inflamație cronică indusă de diverși factori. Inflamația cronică, cu timpul, poate să meargă în două direcții: tumorile sau boli autoimune și alergii.

Care este diferența dintre tumoare și bolile autoimune? Dacă o luăm teoretic, în tumoare corpul coagulează pe o anumită zonă și focusează inflamația. În bolile autoimune, are loc un proces sistemic, general, mai difuz, dar și bolile autoimune sunt degenerative, invalidante.

Ce facem să ne revenim după tumoare? Schimbarea stilului de viață, eliminarea factorilor psiho-emoționali care determină o scădere a calității vieții și bineînțeles, eliminarea tuturor agenților nocivi. Aici intervenim noi, doctorii clinicii cu ajutorul și suportul cuvenit. Practic, ca să se repună tot corpul în funcțiune, pacientul are nevoie de o abordare psihologică. Este necesar ca pacientul să identifice, să analizeze și să se lucreze pe acele blocaje psihologice.
Mai apoi, se pune problema refacerii imunitare, refacerea microbiomului, intestinului, digestiei, ficatului și a tuturor organelor prin aceleași abordări.

Din experiență, ce au toți oamenii cu tumoare în comun? Inflamația cronică și probabil probleme psiho-emoționale. Inflamația este generată de simbioză, metale grele și alți agenți patogeni. Virusurile toate apar atunci când scade imunitatea, epstein barr, citomegalovirus, cam acestea sunt prezente la majoritatea pacienților cu această afecțiune.

Dacă te simți obosit fără motiv, ai senzație de greață, balonare, ești palid, simți că îți este rău fără să fi făcut ceva deosebit sau ai insomnii. Programează-te acum pentru o evaluare bioelectromagnetică inițială și ai grijă de sănătatea ta! Transilvania Healing Centre îți oferă cei mai buni medici specialiști și aparate moderne din sfera medicinei viitorului, medicina bioelectromagnetică.

Leave a comment