Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Viziunea Noastră WhatsApp Image 2019 03 21 at 11

Viziunea noastră

Într-o lume în care ne alocăm foarte multe resurse pe igienă, aspectul fizic, mașină, haine, călătorii, cosmetice și diverse avuții, cele mai puține resurse ni le alocăm pe.. mâncare. Pe majoritatea dintre noi nu ne mai preocupă ceea ce întră în corpul nostru, doar ceea ce se vede la suprafață.

Această neglijență, cât și ritmul vieții noastre, duce indubitabil la foarte multe disfuncții medicale precum alergii cronice, intolerante alimentare, boli auto-imune cât și multe alte anomalii.

Din ce în ce mai mulți copii au de la vârste foarte fragede o grămadă de alergii, dar și adulții încep să manifeste o grămadă de alte boli și simptome agresive. Cauzele acestor fenomene sunt multiple, dar printre cele mai frecvente se numără:

  • Nutriția și lipsa preocupării față de această (aici întră nu doar selecția potrivită dar și calitatea)
  • Mediul de lucru este unul stresant, solicitant, încarcă și obosește psihicul
  • Mediul de viață este unul încărcat cu agenți de poluare cât și alți agenți toxici
  • Lipsa mișcării fizice și, foarte important- calitatea mediului în care se practică mișcarea
Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Viziunea Noastră WhatsApp Image 2019 03 19 at 13
Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Viziunea Noastră WhatsApp Image 2019 03 19 at 14

Practic, îndepărtarea de un stil de viață sănătos, suprimă sistemul imunitar, iar capacitatea noastră de reglare, adaptare și de vindecare, este afectată. Dereglarea întregului corp poate să înceapă cu o alergie sau o boală, care persistă în ciuda aplicării a diverse tratamente. Această disfuncție creează o reacție în lanț, iar în câțiva ani, se pot observă disfuncții mari pe nivelul întregului corp. Pentru a întrerupe acest efect de ”domino„ trebuie identificate cauzele dereglărilor inițiale.

 

Este cunoscut faptul că majoritatea bolilor sunt cauzate de paraziți, bacterii, virusuri, ciuperci și alte microorganisme străine. Odată ce sistemul nostru imunitar este suprimat, aceste microorganisme se adăpostesc cu ușurință în corp, pot stă fără să fie active ani sau chiar zeci de ani, iar în momentul când suferim un șoc emoțional sau sistemul nostru imunitar este foarte scăzut, încep să se manifeste activ.

Noi, de îndată ce le identificăm datorită sistemelor noastre medicale complexe și de ultima generație, ajutăm și refacem sistemul imunitar, că acesta să ucidă și să elimine aceste microorganisme. Pe lângă știință medicală practică de specialiștii noștri, folosim tratament medicamentos în mare parte natural, care constă într-un aport nutritiv sănătos, precum minerale și vitamine.

 

Recomandăm tuturor oamenilor să fie foarte atenți și să studieze aditivii alimentari și ce anume mâncăm. De asemenea produsele de cosmetice sunt un subiect ce ar trebui aprofundat de către utilizatori și folosite pe cele potrivite, asta după ce au analizat ingredientele.

Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Viziunea Noastră WhatsApp Image 2019 03 19 at 13
Transilvania Healing Centre, Medicina Bioelectromagnetica  Viziunea Noastră WhatsApp Image 2019 03 19 at 13

Un stil de viață sănătos înseamnă să te plimbi regulat într-un mediu sănătos. Nu pe asfalt, nu în zgomotul urban. A te vindecă, pe lângă știință medicală, înseamnă a face schimbări pentru ține în ceea ce privește un mediu nepoluat, netoxic, cât se poate de armonios pentru a-ți crește sistemului imunitar și pentru o oxigenare corespunzătoare.

 

Să nu uităm niciodată că sistemul imunitar bine conservat și bine construit, ține departe boală și doctorii. O educație în acest sens, este cel mai mare cadou care poate să-și facă fiecare om pentru trupul, mintea și pentru urmașii lor.