loader image
Skip links

Cum funcționează medicina integrativă?

Prin medicina integrativă practicată în cadrul clinicii Transilvania Healing Centre se înțelege un concept integrativ care se raportează individual și personalizat la fiecare pacient, în funcție de organismul acestuia.

Tratăm cauzele, nu simptomele

Abordarea THC se axează pe depistarea cauzelor problemelor de sănătate și eliminarea acestora. Pentru asta folosim mijloace terapeutice care să nu afecteze organismul.

Impulsurile electromagnetice transmise de corp – cheia terapiei Vitalfeld

Corpul omenesc reprezintă un câmp de energie electromagnetică, constituit din numeroase câmpuri individuale care corespund structurilor din corp, dar și unor materiale străine de organism.

Impulsurile energetice transportă și informații necesare pentru a controla procesele vitale. De exemplu, celulele fac schimb de unde electromagnetice, înmagazinate la nivel celular, iar informația transmisă de acestea, poate fi transmisă de la o celulă la alta și apoi prelucrată.

Omul este influențat de impulsurile electromagnetice și de informațiile din mediul înconjurător, ce pot să exercite influențe dintre cele mai diverse asupra organismului uman.

Cum funcționează diagnosticarea bioelectromagnetică?

Substanțele se caracterizează prin proprietăți electromagnetice și emit tipare specifice de frecvență atunci când sunt stimulate energetic. Ele au diferite efecte asupra organismului uman chiar și în lipsa unui contact fizic direct.

Aceste proprietăți pot fi stocate în format digital prin intermediul aparaturii noastre, apoi pot fi accesate pentru diferite testări.

Unul dintre beneficii este faptul că substanțele nu se degradează în timp și nici nu se modifică în vreun fel, astfel pot fi utilizate pentru investigații.

Atunci când organismul se confruntă cu tiparele electromagnetice de frecvență ale substanțelor de testare, ca rezultat al evaluării se poate stabili dacă se produce sau nu o reacție. Acesta este un principiu esențial în testarea bioelectromagnetică.

Ce putem testa la Transilvania Healing Centre?

Printre substanțele care pot fi testate se numără microbi, metale, compuși chimici, diverși alergeni, medicamente naturale sau alopate, respectiv fitoterapeutice, inclusiv diferitele tipuri de Candida. Gazele pot fi, de asemenea, digitalizate și stocate ca proprietăți electromagnetice.

În plus, cu ajutorul unor metode moderne de analiză fizică, în organism se pot trimite impulsuri electromagnetice cu un nivel foarte scăzut de energie, pentru a evalua apoi cum reacționează la aceste impulsuri. Se folosesc în acest scop semnale care corespund respectivelor structuri corporale.

Unul dintre aparatele pe care le folosim pentru evaluarea automată (anexă a evaluarării bioelectromagnetice), evaluează 50 de milioane de determinări în aproximativ 8 minute. Cu ajutorul acelorași echipamente se mai pot însă efectua și determinări individualizate, adaptate special pentru a examina anumite aspecte.

De ce este atât de utilă testarea bioelectromagnetică?

Cu ajutorul evaluării bioelectromagnetice se obțin informații cu privire la anumite stări patologice de la nivel tisular, acumulări de toxine, blocaje în fluxul energetic, infecții, focare de infecție, precum și informații privind capacitatea de reglare a structurilor corporale, abilitățile de detoxifiere și starea sistemelor luate în mod separat, respectiv a organismului privit ca un întreg.

Evaluarea bioelectromagnetică poate dezvălui și posibile deficite, reacții la vaccinuri, stări imunologice și multe altele. Se mai pot obține și date care permit evaluarea severității afecțiunii și indică gradul său de cronicizare.

Avantajul acestei evaluări constă în faptul că ne furnizează o imagine complexă cu privire la organism, oferindu-ne totodată și posibilitatea de a observa ce modificări apar pe parcursul terapiei.

Se mai pot detecta și eventualele schimbări de stare înaintea apariției bolilor, ceea ce permite aplicarea unor strategii eficiente de prevenție. În plus, înainte de inițierea terapiei pot fi identificate în același mod și medicamentele potrivite pentru fiecare pacient în parte, evaluând dinainte toleranța și eficacitatea acestora.

Cele mai avansate tehnologii de evaluare bioelectromagnetică, pentru tine

La Transilvania Healing Centre combinăm evaluarea bioelectromagnetică cu cea automată. În acest mod putem examina în mod specific situația individuală a fiecărui pacient.

Aceasta ne permite să obținem un diagnostic complex pe baza căruia specialiștii noștri întocmesc un plan de tratament corect și precis, pentru a elimina cât mai repede atât afecțiunea diagnosticată, cât și ceilalți factori care împiedică organismul să revină la starea de sănătate.

Programează și tu o consultație la Transilvania Healing Centre ca să beneficiezi de tratamente non-invazive care țintesc cauza, nu simptomele.

Leave a comment