loader image
Skip links
Programează o consultație

Medicină bioelectromagnetică

Medicina Bioelectromagnetică se ocupă de fenomenul de rezonanță a semnalelor electromagnetice și discută modul în care frecvențele specifice modulează funcția celulară pentru a ne stabiliza sau menține sănătatea. Semnalele electromagnetice sunt traduse în informație medicală, urmând ca specialistul să acorde un diagnostic pe baza căruia va avea loc tratamentul.

Bioelectromagnetica se referă la capacitatea de a studia celule vii, țesuturi, și organisme care produc câmpuri electromagnetice.

Transilvania Healing Centre îmbină cunoștințele medicinii clasice cu aparatura inovativă a medicinei bioelectromagnetice și astfel testează și tratează o gamă largă de afecțiuni și disfuncții prin intermediul unor tehnici non-invazive, fără durere și fără a provoca dependență.

Medicina bioelectromagnetică funcționează pe bază de frecvențe și pe principii dezvoltate din fizica cuantică. Folosește o știință precisă, exactă și foarte complexă pentru a identifica cauzele bolilor și a le îndepărta, urmând ca sistemul imunitar să se refacă. Totul are frecvență. De la un pahar, un stâlp de electricitate, un copac, până la microbi.

Avem cea mai complexă bază de date privind aceste microorganisme, ele sunt digitalizate și astfel putem dezintegra toți agenții patogeni cu ajutorul frecvențelor. La fel ca atunci când se sparge un pahar.

Trimite-ne numele și numărul de telefon și te sunăm în cel mai scurt timp

Medicina Integrativă - Abordarea Completă a Sănătății Tale

Tratament non-invaziv

Tratamentele Transilvania Healing Centre au o abordare integrativă, luând în considerare toți factorii dăunători care duc la dezvoltarea unei afecțiuni în corpul pacientului, astfel fiind posibilă o stabilizare a organismului pe termen lung. Concret, clinica tratează cauza și nu simptomele.

Metodele clinicii sunt potrivite pentru toate afecțiunile, indiferent de gradul de avansare al acestora. Performanța aparaturii le permite specialiștilor clinicii să identifice afecțiuni în stadiu incipient, care nu prezintă încă simptome și, drept urmare, nu sunt regăsite în analizele clasice. De asemenea, metodele bioelectromagnetice tratează afecțiuni în cele mai avansate stadii, printr-o abordare integrativă.

Transilvania Healing Centre testează și tratează cu succes pacienți de toate vârstele, de mai bine de 8 ani. Grupa de vârstă care se bucură de cele mai rapide rezultate sunt pacienții copii.

Folosim o tehnică medicală non-invazivă, fără efecte secundare. La prima vizită în clinică, în cadrul evaluării bioelectromagnetice inițiale, vom vedea inflamațiile din corp, dureri și tensiuni, starea actuală a intestinului, nivelul de toxine din corp, nivelul metalelor grele care sunt extrem de toxice, disfuncțiile de orice fel care vă tulbură. Aceasta acționează la nivel microcelular, astfel putem anticipa disfuncții sau simptome. (laboratoarele clasice, spre exemplu, nu acționează într-atât de profund)

Foarte mulți dintre pacienții noștri sunt copii dar, urmând mai apoi segmentul de vârstnici. Cel mai tânăr pacient are 2 luni de viață, iar cel mai în vârstă 93 ani.

Protocolul nostru se bazează în cea mai mare parte pe produse naturiste și suplimente alimentare, cu mici excepții în cazul anumitor afecțiuni.

Programează o consultație

Dicționarul pacientului

Dicționarul de afecțiuni este menit să ne ajute să definim afecțiunea pe care o avem. Dicționarul de simptome ne ajută să înțelegem mai bine care sunt posibilele cauze ale simptomelor întâlnite.

Dicționar simptome
Dicționar afecțiuni

Vă prezentăm o scurtă listă a termenilor pe care noi îi utilizăm, pentru a înțelege mai bine ceea ce facem la Transilvania Healing Centre:

 • Nosode – tratamente naturale care conțin diluații din remediile naturale, potrivite pentru diagnosticul identificat, impregnate în apă distilată.
 • Biotensor – dispozitiv care prin unde geomagnetice depistează toate problemele și dereglările găsite în organismul pacientului, cu ajutorul bazei de date acumulate de Transilvania Healing Centre.
 • Tratament natural – stimularea tendinței naturale de vindecare a organismului, folosind nosode.
 • Dietă de excludere – regim alimentar în cadrul căruia se scot din alimentație alimentele la care au fost identificate alergii și intoleranțe alimentare.
 • Dietă de reintroducere – regim alimentar în cadrul căruia se reintroduce la un interval de 3-4 zile, câte unui aliment dintre cele excluse în dieta de excludere.
 • Ștergeri de alimente – desensibilizări alimentare, care au ca efect dispariția simptomatologiei la o substanță alergenă, chiar dacă din punct de vedere biochimic nu sunt modificări ale anticorpilor la acea substanță.
 • Ștergeri de microorganismecombaterea microorganismului prin frecvențe 
 • Intoxicație cu metale grele – prezența în organism a unor metale grele (mercur, plumb, cadmiu, etc).
 • Disbioză intestinală – dezechilibrul microbian care afectează tractul digestiv.
 • Tuberculinum – concept natural (indicator a unei inflamații).
 • Antimicotic – tratament medicamentos specific pentru ciuperci/fungi.

Trimite-ne numele și numărul de telefon și te sunăm în cel mai scurt timp

Medicina Integrativă - Abordarea Completă a Sănătății Tale

Healing Frequency

Află mai mult despre plasturele inovator care stopează simptomele de durere.

Medicina Integrativă - Abordarea Completă a Sănătății Tale

Servicii

Află mai mult despre serviciile Transilvania Healing Centre