loader image
Skip links

Obține informații detaliate despre starea ta de sănătate cu ajutorul evaluării bioelectromagnetice

Îmbunătățirea stării de sănătate prin abordări personalizate

Dacă te străduiești să ai un stil de viață sănătos, dar nu te simți la fel de bine pe cât ți-ai dori și nu știi ce probleme de sănătate te împiedică, atunci Transilvania Healing Center poate avea răspunsurile de care ai nevoie. Noi oferim o analiză a sănătății care te ajută să identifici problemele și să dezvolți un plan personalizat pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

 

Identificarea problemelor și dereglărilor

Identificăm cu precizie problemele și dereglările din organism. Cu ajutorul analizei speciale, putem să detectăm totul, de la microorganisme și paraziți până la alergii alimentare, intoleranțe și disfuncții ale organelor.

 

Beneficiile analizei bioelectromagnetice

Analiza bioelectromagnetică inițială este echivalentă cu mai multe analize medicale tradiționale. Nu mai trebuie să alergi pe la diverse clinici și să faci zeci de teste separate. Cu această evaluare comprehensivă, obții toate informațiile de care ai nevoie pentru a înțelege ce se întâmplă în corpul tău.

 

Crearea unui plan personalizat

După terminarea analizei inițiale, vom lucra împreună pentru a crea un plan special pentru tine. Vom lua în considerare alimentația ta, vom folosi terapii specifice și vom recomanda suplimente naturale. Vei avea monitorizare constantă și teste intermediare și finale pentru a vedea cum progresezi pe parcurs.

 

Dacă îți dorești soluții personalizate pentru problemele tale de sănătate și să ai un plan de tratament adaptat nevoilor tale, Transilvania Healing Center este locul potrivit pentru tine.

 

 

Spor la sănătate,

Sorin Gadola

Leave a comment