loader image
Skip links

Copilul tău are autism? Nu te speria, există soluții

Autismul la copii se manifestă ca o tulburare neurologică de dezvoltare, influențând capacitatea acestora de comunicare, interacțiune socială și comportament. Caracteristicile sale pot include repetitivitatea în comportamente și dificultăți în înțelegerea și adaptarea la contextul social.

 

Abordarea Integrativă

În loc să se concentreze exclusiv pe simptome, medicina integrativă vizează rădăcina problemei, ținând cont de toate aspectele vieții unui pacient – emoționale, fizice și mentale. Prin această abordare integrativă, se pot atinge rezultate mai durabile și profunde, asigurând o îngrijire cuprinzătoare pentru copil.

 

Medicina bazată pe Frecvențe

Utilizând tehnologie avansată, medicina bazată pe frecvențe evaluează vibrațiile cerebrale ale copilului pentru a identifica posibilele dezechilibre frecvențiale asociate Autismoului. Cu ajutorul frecvențelor terapeutice ajustate, se vizează echilibrarea și optimizarea activității cerebrale, promovând astfel o funcționare neurală mai armonioasă și o reducere a simptomelor Autismoului.

 

Alimentația

O dietă echilibrată și adecvată poate avea un impact major în ameliorarea simptomelor Autismoului. Furnizarea de nutrienți esențiali poate ajuta la echilibrarea chimiei cerebrale și la stimularea unei funcționări optime a sistemului nervos.

autism

Testimonialul pacientului

Vizualizează acest testimonial al unul pacient a cărui copil a fost diagnosticat cu ASD

Dacă dorești să afli mai multe sau să programezi o consultație, te invităm să ne contactezi.

Leave a comment