loader image
Skip links

Sensibilitatea la gluten încurajează Boala Celiacă

gluten

Boala celiacă este definită ca o reacție autoimună care se declanșează în prezența glutenului – o proteină regăsită în grâu, orz și secară. Atunci când persoanele sensibile consumă gluten, mucoasa intestinului subțire este afectată, manifestându-se printr-o varietate de simptome, atât digestive, cât și extraintestinale.

 

O Viziune Integrativă asupra Bolii Celiace:

Această abordare combină tratamentele tradiționale cu metode integrative personalizate, având ca obiectiv identificarea și tratarea cauzelor profunde, nu doar simptomelor. Accentul se pune pe nutriție optimă, managementul stresului, echilibrul sistemului imunitar și susținerea sănătății generale a pacientului.

 

Medicina bazată pe Frecvențe:

Această metodologie vizează ajustarea vibrațiilor energetice specifice sistemelor digestiv și imunitar. Folosind tehnologie avansată, se identifică fluctuațiile de frecvență ce pot influența reacțiile autoimune legate de gluten. Intervenția constă în aplicarea unor frecvențe corective pentru a echilibra organismul, diminuând inflamația și susținând sănătatea intestinului.

 

Opinia specialistului:

Pentru a înțelege mai bine cum abordarea integrativă poate face diferența, îți recomand să urmărești acest material video care explică boala celiacă și cum poate fi remediată prin intermediul medicinei prin frecvențe și medicinei integrative

 

Dacă dorești să afli mai multe sau să programezi o consultație, te invităm să ne contactezi.

Leave a comment